IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът на звездите: Лизо комбинира маникюра с роклята си

7 октомври 2021 10 30

Изпълнителката направи и перфектната прическа за вечерно излизане

Снимка: БГНЕС

С настъпването на всеки нов сезон звездите искат да направят някаква промяна във визията си. Дали това ще е нова прическа, цвят на косата, маникюр или пък смяна на грима, зависи от предпочитанията на всеки един. Но има една известна личност, която не чака смяната на сезоните, а ни показва нови стилове почти всяка седмица. Говорим, разбира се, за Лизо.

Изпълнителката, която набързо превзе музикалната индустрия, сега се е устремила към титлата „кралица на красотата“. През няколко дни тя публикува снимки в социалните мрежи, с които показва поредната промяна във вида си. Досега успяхме да я видим с къса червена коса, с дълъг маникюр с камъчета или пък с интересни аксесоари по главата. Сега тя отново ни изненада, като този път посрещна есента по най-добрия начин.

За да започне новия сезон както подобава, Лизо се завърна към 90-те години с прическата и тоалета си, които показа в социалните мрежи. Тя публикува снимки, на които позира с коса до раменете, разделена на път, а краищата са завъртени нагоре. Пясъчно-кафявият цвят се отличава с няколко отличителни ивици златисто русо, които са в ярък контраст с големите фиби в предната част на косата.

„Бебе Burberry“, написа изпълнителката в Instagram. Ако гримът и косата не са ви достатъчно ретро, погледнете към маникюра на Лизо. Той е с квадратни върхове, а върху ноктите е изобразено логото на Burberry, което съвпадаше чудесно с карираната минирокля на марката, която изпълнителката беше облякла. Подобно на прическата и грима, маникюрът е постигнат от още един член от разкрасителния екип на звездата – маникюристката Ери Ишизу. Косата е дело на Шелби Швайн, за грима се погрижи Алекс Мейо.

Лизо явно добре е следила модните тенденции за есента на 2021 година, тъй като според множество експерти 90-те ще са популярни през следващите месеци. Прическите като тези на момичетата от Spice Girls, маникюрите с щампи, малко по-широките дрехи – всичко това ще бъде пред очите ви този сезон. А изпълнителката ни показа, че се е запасила с точните неща – каре, фиби за коса, блясък по лицето и леки кичури за разкош.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари