IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода: Дженифър Гарнър с перфектния тоалет

29 септември 2021 12 30

Актрисата намери най-добрата формула за променливото време

Снимка: Getty Images

Есента вече е тук и това означава, че много трябва да внимаваме с какво се обличаме. Ако вече сте се завърнали в офиса, добре знаете какви проблеми може да предизвика променливото време. Сутринта е студено, а на обяд температурите толкова се вдигат, че ви напомнят за лятото. Не знаете дали да сложите дълъг или къс ръкав, дали трябва да си носите яке, или пък да обуете високи или ниски обувки.

Правилната формула сякаш винаги ни се измъква и не можем да напипаме точния модел на обличане. Затова на помощ идва Дженифър Гарнър, която, също като нас, се бори с променливите температури. Нейната задача е малко по-трудна, тъй като трябва винаги да изглежда в крак с модата, за да не получава критики от папараци и фенове. От друга страна, Гарнър е постигнала толкова много в живота си, че едва ли се притеснява какво ще кажат другите за нея.

Преди няколко дни Дженифър показа, че е време да спрем дебата относно това какви дънки да носим през есенния сезон. Оказва се, че панталоните изобщо не би трябвало да бъдат фактор при променливите температури и е добре да бъдат заменени с нещо по-прохладно и свободно. Последната визия на актрисата ни даде идеалното вдъхновение за следващия ни тоалет.

Дженифър Гарнър

Снимка: Getty Images

Гарнър заложи на една от тенденциите през изминалите години, а именно рокля под формата на риза. Дрехата беше в бежов цвят с дължина до глезените, закопчавайки се с копчета отпред, а коланът през кръста спомагаше за допълнително стягане. Тоалетът беше комбиниран със светлосини маратонки от Veja, които едновременно предлагат удобство и добър завършек на визията. Като един отговорен гражданин, Дженифър сложи и лилава предпазна маска, въпреки че се намираше на открито.

Ако се чудите какво да облечете в следващите няколко дни, когато времето не знае точно какво му се прави, предлагаме ви да заложите на нещо спортно-елегантно като Дженифър Гарнър и всичките ви проблеми ще бъдат решени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари