IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Смути – тайната на Дженифър Гарнър за перфектна форма

5 октомври 2020 10 30

Актрисата разчита на любимото си смути

БГНЕС

Дженифър Гарнър стана известна с кулинарните си умения. През последните няколко години холивудската звезда не се снима толкова много както преди, което ѝ позволи да отдели повече време на своите деца и да започне да прави влогове, в които да готви и дава вкусни рецепти. 

Освен със своите сочни пържоли и любими хлебчета, които приготвя през уикендите, актрисата вдъхнови последователите си за фастинга. В серия от публикации тя разказа как периодичното гладуване ѝ помага да влезе във форма. Друго нещо, на което тя държи, е една и съща закуска в сутрините, които е в режим на отслабване.  

Каква е тайната на Дженифър Гарнър за перфектна форма? 

Звездата по принцип няма проблеми с килограмите. За да се подготви по-добре за ролята си в „Peppermint“, тя търси съветите на диетолог. Тогава започва работа с Кели ЛеВек, която консултира нейната колежка Джесика Алба. Именно тя ѝ препоръчва идеалната сутрешна напитка – смути, пълно с протеини, мазнини, фибри и зеленчуци. То е нискокалорично и същевременно засища. 

„Започнах няколко месеца преди филма и оттогава си правя постоянно смутито“, разказва Гарнър. По думите ѝ, то се прави с пресни боровинки, но когато не разполага с такива, тя ги замества с прясно бебешко пюре.  

В едно от своите видеа в Instagram, бившата на Бен Афлек разказва подробности за любимото смути, което приема всеки ден, за да свали излишните килограми и да има енергия за деня. 

Garner озаглави скорошно видео от Instagram за процеса на приготвяне на смути. Обикновено напитката призовава за пресни боровинки, но майката на три деца имаше гениален хак за рецептата. 

Ето и рецептата за нейното „Be Well“ смути: 

– 2 лъжички колагенов протеин на прах; 
– 1 супена лъжица смляно ленено семе; 
– 1 супена лъжица семена от чиа; 
– 1 супена лъжица бадемово масло; 
– 1 ½ чаши неподсладено бадемово мляко; 
– шепа пресен спанак; 
– малко лед; 
– шепа пресни боровинки. 

Единствено чиата трябва да се накисне във вода предварително. Смесва се с останалите съставки и се поставя в блендер. Смутито се приема непосредствено след като бъде направено, за да се възползвате максимално от полезните му свойства, разкрива още Дженифър Гарнър. 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари