IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър разкри как се справя с маскнето

26 август 2020 11 00

Звездата променила грижата си заради пандемията

БГНЕС

Маскнето е един от проблемите, който се среща при всеки втори човек, носещ маска заради пандемията. Пъпките в областта на брадичката и по носа се появяват заради влагата, която се образува при контакта на кожата с предпазното средство. Лошото е, че дори и да изчезнат, на тяхно място идват нови. Това разкрива Дженифър Гарнър, която даде интервю за Allure как се е променила грижата й заради коронавируса. 

По думите на актрисата, сега тя почиства и ексфолира кожата си по-често отколкото преди пандемията. Причината е, че когато си слага маска, запушва по-лесно порите на лицето, което води до пъпки или така неприятното за всички "маскне". 

"Просто трябва да сте сигурни, че наистина слагате чиста маска върху чисто лице и да почиствате лицето си, когато я свалите", съветва холивудската звезда и посочва, че тя използва тоник, за да е сигурна, че порите й са чисти. 

Гарнър обяснява още, че винаги е държала на грижата за кожата, но по време на изолацията е обърнала повече внимание на неща, които преди пропускала от време на време. Поради това, че не носела грим, дори и при някои включванеия в Zoom, тя успяла да има по-чисто лице и по-малко маскне. 

"Занимавах се малко повече с правенето на маски и отделях време за ексфолиране", допълва тя. 

Бившата съпруга на Бен Афлек разкрива още, че слънцезащитният крем е един от продуктите, без който не излиза навън през лятото. Той е много важен за лицето й, което заради коронавируса не бива да докосва с пръсти и замърсява излишно. 

Друго нещо, което научила Ддженифър по време на пандемията, е как да придаде по-добър вид на косата си с домашни средства. Заради множеството покани за интервюта по интернет и включването й в тв шоута, тя решила да не се появява с рошава коса. Ето защо трябвало бързо да се научи да я изправя и оформя с четка и сешоар - нещо, което никога не била правила сама. 

Дженифър гарнър признава, че децата й я харесват повече без грим. Тя много пъти била гримирана от професионалисти, но не знаела по какъв начин се нанся пудра, за да изглежда лицето добре пред камерата. 

"Била съм с пудра милион пъти в живота си, но никога не съм обръщала внимание. Сега вече разбрах. Научих също, че е важно шията и лицето да са с един и същи цвят", смее се тя. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари