IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек запозна децата си с Ана де Армас, как реагира Дженифър Гарнър?

10 юни 2020 11 00

Децата обожават новата приятелка на баща си

Колаж: Tialoto.bg

След няколко месеца на изолация в компанията на приятелката си Ана де Армас, Бен Афлек реши да запознае децата си с новата си възлюбена.
Това не се случва често, тъй като бившата му съпруга – Дженифър Гарнър предпочита да държи трите им деца далеч от личния живот на Афлек.
47-годишният режисьор и актьор и 31-годишната звезда от „Вади ножовете“, обаче стават все по-близки и вече стана ясно, че Армас се е запознала с Вайълет, Серафина и Самюъл.

„Бен много харесва Ана, но е крайно сериозен, когато запознава своите деца с когото и да било“ – отбелязва източник, близък до звездата пред „HollywoodLife“. – Естествено, той не го прави светкавично и е обсъдил всичко предварително с Джен. Те се справят с родителските си задължения много добре и искат всеки от тях да бъде щастлив“.

По всичко личи, че Гарнър напълно одобрява новата избраница на Бен и явно му е дала зелена светлина за нейната интеграция в семейството. По-рано източник от близкото обкръжение на актрисата отбеляза, че тя е помолила Афлек да не смесва своя личен живот със семейните ангажименти към децата. По думите на източника, децата са във възторг от Армас.

„Децата виждат как баща им е влюбен в Ана. Те искат той да бъде щастлив“, отбелязва още той. Съвсем скоро наследниците на Бен и Джен направили изненада на баща си, като направиха копие на Ана в пълния ѝ ръст. Картонената Армас е разположена пред дома на Афлек в елитния район в Лос Анджелис. Всички заедно бяха засичани и неведнъж да пазаруват заедно и да се разхождат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари