IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Има ли любов между Брадли Купър и Дженифър Гарнър?

10 август 2020 17 40

Двамата бяха засечени да се забавляват на плажа в Малибу

Снимка: БГНЕС

След като Брадли Купър бе заснет на плажа в Малибу с Дженифър Гарнър, се заговори, че между двамата може да има нещо повече от приятелство. 45-годишният актьор и 47-годишната му колежка се забавляваха в компанията на малката дъщеричка на Брадли от  връзката му с Ирина Шейк. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv) on

Гарнър наскоро се раздели с приятеля си – бизнесмена Джон Милър. От своя страна актрисата не държи толкова на личния си живот, тъй като се е отдала преди всичко на грижата за децата от брака ѝ с Бен Афлек, който пък от своя страна се радва на любовта си с Ана де Армас.

Засега личният живот на Купър не е ясен и не се знае дали той има човек до себе си. Според източник на Page Six, между Брадли и Дженифър няма нищо романтично.

„Дженифър и Брадли са просто приятели и винаги са били. Между тях не може да има нищо повече “, увери източникът пред изданието.

Всъщност двамата наистина са приятели от доста години. Участват и в няколко филмови проекта заедно и неведнъж са били забелязвани да си говорят приятелски на светски събития. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари