IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек: Разводът с Дженифър Гарнър е най-голямата ми грешка

19 февруари 2020 14 50

Актьорът откровено пред „The New York Times“

Снимка: БГНЕС

Бен Афлек проговори за развода си с Дженифър Гарнър. В интервю за „The New York Times“ актьорът споделя защо двамата са се разделили и какъв е животът му след това. Той и Гарнър се женят през 2005 година и имат три деца. След близо 10 години заедно обаче двамата се разделят през юни 2015 година.

Афлек, който дълго време се бореше с алкохолна зависимост, признава пред изданието, че е започнал да прекалява с пиенето, когато бракът му започнал да се разпада. По негови думи, това още повече засилило проблемите между него и съпругата му. Звездата споделя, че дълго време се е срамувал от развода.

„Най-голямата ми грешка е този развод“.

Все пак актьорът твърди, че вече започва да се отървава от този срам и да приема ситуацията такава, каквато е. „Не е здравословно да се фокусирам върху провалите си и да се самосъжалявам“. Афлек добавя, че не крие от обществото грешките, които е направил в миналото, но в момента се учи от тях и се опитва да продължи напред.

Бен Афлек

Снимка: The New York Times

Актьорът и Гарнър останаха доста близки след раздялата и тя беше до него, когато той отново влезе в рехабилитационна клиника заради проблемите с алкохола. През 2018 година Дженифър беше забелязана да вози актьора до психолог, който да му помогне със зависимостта.

През октомври същата година актьорът потърси подкрепата на бившата си съпруга, след като папараци го уловиха във видимо нетрезво състояние. Тогава Афлек призна, че отново е залитнал към неправилния път.

„Повторенията на една и съща грешка е унизително, разбира се. Искаше ми се да не се беше случвало. Наистина не исках всичко това да излиза в интернет, където децата ми могат да го видят“, казва актьорът пред „The New York Times“.

Той говори и за следващия си проект – „The Way Back“, в който играе треньор на училищен баскетболен отбор, който е алкохолик и се опитва да оправи живота си. През ноември излезе пълният трейлър на филма, а Афлек, който влиза в ролята на Джак Кънингам сподели, че е много горд от направеното.

В лентата има още една допирна точка с реалния живот на актьора. Освен че героят му се бори със зависимостта си към алкохола, той се опитва да оправи нещата и с бившата си съпруга. „Предадох те. Предадох и брака ни“, казва Джак в трейлъра.

„Беше много важно той да се извини без това да звучи фалшиво или блудкаво. Той трябва да поеме отговорност за болката, която е причинил“, споделя Афлек.

Режисьорът на филма, Гавин О'Конър, също говори за процеса по създаването на „The Way Back“. Той признава, че актьорът се е сринал тотално след тази емоционална сцена. „Беше много силен момент. Беше истинско и лично. Мисля, че това беше самият Бен Афлек“.

Бен Афлек

Снимка: „The New York Times“

През февруари 2016 година Гарнър също говори за раздялата пред „Vanity Fair“. Въпреки множеството твърдения, че бракът им е приключил заради изневяра от страна на актьора, бившата му съпруга категорично отрече това. Дженифър добавя, че не изпитва никакво съжаление от брака си.

„Не се омъжих за филмова звезда. Омъжих се за самия него. Ако мога да се върна назад във времето, отново ще го направя. Поех по един невероятен път с него и бих го направила пак“, казва актрисата пред изданието.

Гарнър споделя, че Афлек е любовта на живота ѝ и е най-прекрасният човек, когото някога е срещала. В момента двамата се фокусират върху трите си деца. „Когато виждаш, че децата ти обичат някого толкова силно и чисто, няма как да не бъдеш приятел с този човек“. 

Бен Афлек

Снимка: „The New York Times“

През 2018 година беше обявено, че актрисата вече има нов мъж до себе си. Това е Джон Милър, който е изпълнителен директор на компанията CaliGroup, която притежава множество ресторанти. 

Бен Афлек заряза модела Шона Секстън заради алкохола

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари