IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек отново в болница: Борбата с алкохола е трудна

13 ноември 2018 14 50

Звездата обещал, че ще направи всичко, което зависи от него

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Преди около месец Бен Афлек излезе от клиника, където лекува алкохолната си зависимост, но стана ясно, че актьорът и режисьор отново се завръща там. През август тази година неговата екслюбима и майка на децата му – Дженифър Гарнър, сама го придружи до болничното заведение.

А през октомври Бен завърши 40-дневен курс по рехабилитация и официално оформи развода със съпругата си.

Но ето че се налага Бен отново да поиска услугите на професионалистите. По думите на източник, близък до звездата, 46-годишният актьор признал пред приятели, че все още не е готов самостоятелно да се бори със зависимостта си и доброволно влиза да се лекува.

„Бен възнамеряваше да се лекува в дома си, но после предпочете клиниката и вече се регистрира. Там той ще проведе курс следващите няколко месеца. Естествено, той напълно разбира, че има проблем, затова и толкова дълго и усърдно се бори“, разказва близкият до звездата, цитиран от OK Magazine.

Афлек преживя и доста неща в последно време. Той се раздели с приятелката си Шона Секстън, официално се развежда с Дженифър Гарнър и взе участие в промо турне в качеството си на изпълнител на Батман.

По информация на източника, той е обещал на семейството си да работи над себе си всеки ден и да направи всичко, което зависи от него. Семейството и приятелите са най-важното в неговия живот, допълва източникът.

Бен Афлек заряза модела Шона Секстън заради алкохола

Бен Афлек излезе от клиниката: Борбата е трудна и е за цял живот

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари