IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къси горнища – тенденцията от лятото, пренесла се в есен 2021

11 септември 2021 21 00

Ето в какви разновидности ще я срещнем

IStockphoto

Колкото и да не ни се иска, време е да приберем банските, шортите и любимите плажни рокли, с което да освободим повече място в гардероба за пуловери и други по-дебели дрехи. И макар със застудяването да се обличаме по-добре, има една тенденция от лятото, която ще се пренесе и в есента. Става дума за късите горнища, които през този сезон ще продължат да се носят, но вече в по-топли и удобни материи.

Вместо късите тениски и топове, които срещахме през последните няколко месеца, дамите ще облекат сака, ризи и добре познатите жилетки със същата дължина. Някои от тях са със симпатични малки копчета, капси или ципове.

В своята есенна колекция Chanel ни представи нов прочит на костюмите, предлагайки ни такъв с цвят фуксия, който е късо сако. Много други марки също заложиха на въпросния тренд за по-елегантните си модели, например Emilia Wickstead. Но освен тях, из магазините ще виждаме и по-спортни горнища, подходящи за ежедневието на жени на различна възраст.

Ако ви предстоят нови покупки, ето няколко модела, които ще ви вдъхновят:

Дънковото яке винаги ще е на мода – не само за лятото, но и през есента, когато не можем да излезем без връхна дреха. Докато не е станало твърде студено, може да носите къс деним с дължина малко под бюста. Има както по-тесни, така и по-широки модели, които заслужават вниманието ви.

Удобните комплекти от панталон и блузка или суитшърт, продължават да са актуални. Разбира се, може да ги съчетаете с по-обемен елек, като освен горницата, той също е къс.

Моделът Бела Хадид наскоро показа, че харесва по-късите жилетки, носейки такава в оранжево и розово с копчета. Тя бе съчетана с бяла тениска. Това също е вариант, който може да изберете за есента.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари