IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С Chanel под ръка: Блейк Лайвли е готова за Седмицата на модата

9 септември 2021 16 30

На 8 септември започна едно от най-важните събития в Ню Йорк

Снимка: Getty Images

Блейк Лайвли е готова за Седмицата на модата в Ню Йорк.

Във вторник, 7 септември, актрисата публикува снимка в социалните мрежи, с която показа своя прочит на спортно елегантния стил, съчетавайки обикновена блуза с дизайнерска чанта. На кадъра можем да видим Лайвли да носи широки дънки с избелял ефект и тук-там скъсани зони, комбинирани със сива блуза на Disney. Дотук тоалетът на актрисата лесно може да бъде повторен и от нас, но чантата ѝ е нещото, което я отличава от обикновените хора.

Към изцяло ежедневния си вид, Блейк добави и дизайнерска чанта от Chanel в розово, черно и сиво. Аксесоарът се отличава с квадратна форма и метална дълга дръжка, която прави носенето на рамо още по-лесно. Оказва се, че чантата е подарък от Chanel за Лайвли за 34-ия ѝ рожден ден, който беше на 25 август. „Chanel, благодаря за подаръка. Наистина вдигнахте нивото на ежедневния ми вид“, написа актрисата към снимката.

Това е поредният дизайнерски подарък, който Лайвли получава за рождения си ден. През август, няколко дни преди важния ден, тя разкри пред последователите си, че е получила и червено-бяла чанта от Louis Vuitton, в която бързо се е влюбила. На рождения си ден пък звездата впечатли с избора си на тоалет, обличайки рокля от Teuta Matoshi, която включваше корсет и черешови апликации. Тя я комбинира с червени обувки от Christian Louboutin и бижута от Lorraine Schwartz.

Блейк Лайвли е една от звездите, които винаги привличат внимание на червения килим и впечатляват по време на Седмицата на модата. През годините тя се появява на дефилетата на Michael Kors, Miss Sixty, DVF, Chanel, Gucci, Ralph Lauren и Christian Dior.

Сега я очакваме с нетърпение и на Седмицата на модата в Ню Йорк, където ще има възможността да покаже новите си чанти от Chanel и Louis Vuitton.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари