IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За рождения си ден: Блейк Лайвли дари 40 хиляди долара на Хаити

27 август 2021 17 30

Тя получи и задължителната доза шеги от съпруга си Райън Рейнолдс

Снимка: Getty Images

На 25 август Блейк Лайвли навърши 34 години и реши този път да отпразнува специалния ден, помагайки на пострадалите от силното земетресение в Хаити. 

Заедно със съпруга си Райън Рейнолдс тя е дарила по 10 хиляди долара на четири различни организации, които се занимават с възстановяването на острова след катастрофата. Това са Airlink, Haiti Air Ambulance, FOKAL/Ayiti Demen и Hope for Haiti. Последната организация, която се е посветила да осигурява подкрепа и партньорство на хората от Хаити в продължение на повече от 30 години, публично благодари за дарението, споделяйки съобщение в своя профил в социалните мрежи. 

"Цялата ни организация благодари на Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли за тяхното щедро дарение в помощ на пострадалите от земетресението. Това дарение ще ни помогне да подсилим екипа си и да продължим да помагаме в най-засегнатите части на южно Хаити в следващите дни и седмици", пишат от организацията. 

Даренията на Райън и Блейк ще бъдат използвани за създаването на мобилни клиники в общностите, където са най-нужни, избрани от Министерството на здравеопазването. Средствата също така ще отидат за доставки на храна от World Central Kitchen. 

В събота, 14 август, силно земетресение с магнитут от 7.2 по Рихтер удари югозападната част на Хаити, при което загинаха повече от 2000 души, а ранените бяха повече от 12 хиляди. След ужасяващото събитие, хиляди хора продължават да бъдат в неизвестност. 

Шегите на Райън Рейнолдс продължават

След като беше поздравена за участието си в дарението, Блейк получи и хиляди пожелания за рождения си ден. Разбира се, тя не беше подмината и от задължителната шега на Райън, която става все по-добра с всяка изминала година. Този път той напълно забрави да включи съпругата си в пожеланието, като я замени с Марая Кери. "Любимото ми нещо, което се е случило на 25 август", написа той върху видео, на което изпълнителката му благодари за милите думи относно песента й Fantasy. 

Рожденият ден на Лайвли обаче също е на 25 август, но това шеговито беше подминато от Райън. Досега актрисата не е отговорила на съпруга си, като в историите си в Instagram препубликува пожеланията на приятели и фенове, написани в социалните мрежи. 

Блейк и Райън се срещат през 2010 година, когато играят заедно в "Зеления фенер". Започват връзка година по-късно, женят се през септември 2012 година и има три дъщери - 6-годишната Джеймс, 4-годишната Инез и 1-годишната Бети. Двойката е известна с това, че често се шегува със себе си, като най-скорошният пример беше по случай 10-тата им годишнина. 

"10 години по-късно. Отново сме на първата си среща. Но този път сме с по-удобни обувки", написа Лайвли под снимка, на която със съпруга й показват тоалетите си за специалната вечер. Тя също така публикува кадър на Райън застанал пред ресторант за суши в Бостън, в който е била първата им среща преди десетилетие. "Ако не беше това място никога нямаше да сме заедно. Наистина. Никой ресторант не значи толкова много за нас"

Рейнолдс също благодари на ресторанта и се пошегува, че Лайвли е била там с четвъртата си любима среща. Актьорът по-късно отново публикува селфито със съпругата си, като шеговито се извини, че без да иска е отрязъл една от хубавите й обеци. "Тя ме е научила да бъда по-добър от това. Извинявам се, ако съм разочаровал някого". Лайвли се включи в шегата и написа "Точно така"

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Нали знаете че парите от тези организации на които са дарили и са се скъсали да крещат за да ги чуе света, няма никога да стигнат до Хаити. Виж може да се използват през Клинтън Фаундейшън за докарване деца секс-роби от там, както се е случвало преди, но *дарените* пари помагат само за ПР-а на тея двамата, нищо друго.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар