IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли се завърна във фитнеса

14 юли 2021 08 30

Актрисата сподели снимка от тренировката си

Снимка: Getty

Все още навсякъде е горещо лято, но Блейк Лайвли разкри, че не си пада толкова много по високите температури. Вместо това тя се подготвя за хладно лято, тренирайки в любимия си фитнес.

Актрисата се похвали с физическата си активност, публикувайки снимка в социалните мрежи, на която носи спортен сутиен, къс спортен клин и маратонки. За фон тя бе избрала песента We're Twins на групата Two of a Kind. Кадърът веднага впечатли феновете ѝ, които отбелязаха, че Лайвли има доста стегнато тяло за майка на три деца. „Ето това се казва тяло“, „Не мога да повярвам колко добре изглежда“, „Секси мамче на хоризонта“, са само част от коментарите, които се появиха след снимката.

Наскоро Блейк разкри, че винаги е искала да има стегната фигура и затова не пропуска тренировките. Тя сподели своя снимка от миналото, когато е била с плочки на корема и заяви, че не може да отдели очите си от нея. „Скъпи мускули, липсвате ми“, написа актрисата в Instagram. Явно това още повече я е мотивирало да се заеме сериозно с упражненията и резултатите са налице.

Неин помощник е треньорът Дон Саладино, с когото Блейк на няколко пъти е позирала за социалните мрежи. През 2018 година тя разкри, че се гордее със себе си, след като е отслабнала значително след раждането на второто си дете. „Оказва се, че не можеш да изгубиш килограмите, които си качил по време на бременността, ако само седиш и се чудиш защо не изглеждаш добре в бански костюм“, пошегува се тогава Лайвли. Допълни, че Саладино прави всичко възможно, за да я вкара във форма и постепенно всичко си идва на мястото.

През 2020 година пък актрисата направи откровение в социалните мрежи, казвайки, че не може да си влезе в доста от дрехите, след като е родила третата си дъщеря. „Не е хубаво, когато дрехите, които марките предлагат, са неподходящи за промяната на тялото на жените. Объркващо и притеснително“, пише тя в Instagram. Допълва, че се е чувствала несигурна в себе си, защото не е намирала дреха, която да ѝ стане.

Въпреки че сега се похвали със снимка от фитнеса, Блейк признава, че не харесва залата. Тя намира други начини за тренировка, включително танци, каране на колело и разходки. „Излизам и тренирам сред природата. Намирам начин, по който да бъда физически активна и в същото време да изживея живота“, казва актрисата пред Extra.

Саладино пък се съобразява с натоварения график на клиентката си и прави сесии, които са подходящи за нея. Например ако трябва да тренират крака в понеделник, но Блейк се е прибрала късно от чужбина или пък е гледала детето цяла нощ, тежките упражнения отпадат. Вместо това се правят някои по-леки, които едновременно да поддържат формата, но и да не контузят актрисата.

Когато всичко е наред и енергията е пълна, Лайвли трябва да се подложи на изтощителни тренировки. Те включват клекове, хвърляне на медицинска топка, вдигане на тежести, 30-минутни упражнения в басейн, планкове и лицеви опори.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари