IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рожденият ден на Блейк Лайвли - много храна и специална торта от Райън Рейнолдс

29 август 2020 21 00

Актрисата навърши 33 години на 25 август

Снимка: БГНЕС

Рождените дни през 2020 година са малко по-различни. Заради мерките около коронавируса, нямаме възможност да направим голямо парти в заведение или пък да отидем на дискотека без да се притесняваме от заразата. Затова празненствата остават вкъщи, но това не означава, че те трябва да са скучни.

Вземете пример от Блейк Лайвли. Актрисата, станала известна с играта си в "Клюкарката", навърши 33 години на 25 август. Както всички нас, тя остана да празнува у дома, но го направи както трябва. Звездата сподели няколко снимки в социалната мрежа Instagram, с които показа на феновете си как могат да отбележат рождения си ден по време на пандемията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively Reynolds Outfits (@blakelivelyreynolds.outfits) on

С помощта на трите им деца, съпругът й Райън Рейнолдс беше подготвил специална изненада за рожденичката. Сутринта на актрисата е започнала с пътека от панделки, която я отвежда до първия й подарък - домашно направен сандвич. Следват подаръци от 90-те и няколко красиви бижута. Лайвли дори получи спа процедури у дома, благодарение на приятелката си Анджи Нийлс, която е изолирана заедно със семейството на актрисата.

Блейк разкри, че е получила и няколко луксозни подаръка, подходящи за истинска звезда. Тя се е сдобила с колие, на което са изписани имената на трите й дъщери, тестени изделия от популярна марка, красиви свещи и много цветя. Най-големият й подарък обаче е до Лайвли в продължение на няколко години.

Точно така, става въпрос за Райън Рейнолдс, който поднесе специална торта на съпругата си. Изглежда, че десертът е направен у дома, но не се знае дали актьорът е участвал в готвенето, или е само сервитьор. Това обаче не е важно, тъй като Блейк отново се пошегува със съпруга си и посочи коя е най-важната негова част.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom) on

Тя приближи максимално към неговия бицепс и написа "Честит рожден ден на мен". Е, ако и ние имахме такъв мъж у дома, изобщо нямаше да се оплакваме, че трябва да прекараме рождения си ден в изолация. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари