IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли, Кейт Уинслет – звезди, които не харесват ролите, с които станаха известни

24 юли 2020 16 30

Емблематични роли, които не са гордост за актьорите

Снимка: BGNES

Някои актьори не харесват ролите, с които са придобили по-голяма популярност или с които често са свързани, макар именно тези роли да са любими на феновете. Те не харесват персонажа или славата, която е дошла с него. Вижте някои примери, избрани от американския Cosmopolitan.

Робърт Патинсън като Едуард в „Здрач“

Робърт Патинсън мрази филмите от вампирската поредица, както и вампирът, който изигра – Едуард Кълън. „Той е най-нелепият човек. Колкото повече четях сценария, толкова повече намразвах това момче... Плюс това, той е 108-годишен девственик, така че очевидно има някакви проблеми“, коментирал е той.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Edward Cullen (@official_edwardcullen) on

Кейт Уинслет като Роуз в „Титаник“

Кейт не мрази филма, но като поглежда назад, смята, че не е изиграла добре Роуз. Американският ѝ акцент също е минус за нея.

Блейк Лайвли като Серина ван дер Удсен в „Клюкарката“

Блейк е обяснявала, че да играе такъв проблемен и привилегирован персонаж е било компромис за нея. „Не бих била горда с човека, който е дал на друг кокаин, стрелял е по някого и е спал с гаджето на друга“, посочва тя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Van Der Woodsen (@serenavanofficial) on

Останалите актьори, които не се гордеят със свои емблематични роли – вижте ТУК. 

Автор на статията: Ивета Иванова

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари