IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли спази традицията и пак се подигра на Райън Рейнолдс

15 декември 2020 17 50

Актрисата не го включи в топкласацията си

Снимка: БГНЕС

33-годишната Блейк Лайвли не пропуска удобен момент, за да се пошегува със съпруга си Райън Рейнолдс. Последно тя публикува в социалната мрежа поредица от снимки, на които показа четири от любимите си неща от Канада.

Първите три места бяха заети от сладолед от магазина за сладолед Rain or Shine, понички от Cartems и баница от A la Mode Pie Café. В следващата история феновете на Блейк очакваха да видят съпруга ѝ, който е роден във Ванкувър и е най-популярният канадски актьор, но вместо това тя публикува линк към профила на любимия си ресторант в Instagram. „И четвъртото място е, разбира се,„ Попитайте за Луиджи “, пише Лайвли.

Лайвли е пълна с добри моменти – шеги, насочени към съпруга ѝ. През октомври, когато той навърши 44 години, тя публикува негова снимка с пай и написа: „1) Коя е изгубената душа, която избира рожден ден 2) Какво ЖИВОТНО яде тяхната торта (пай), без първо да духа свещите. @vancityreynolds това е кой. Честит рожден ден. Честно казано не мога да повярвам, че все още сме женени.“

Ще припомним, наскоро самият Рейнолдс реши да изиграе приятеля си Крис Хемсуърт. Той помоли майка си да критикува австралийския актьор и тя успя. Крис от своя страна също не запази мълчание и с помощта на посочения си за „баща“ отговори на Райън.

„Кажете им всичко, което обсъдихме: мразите го, той е идиот, най-лошият актьор и най-лошият канадец в целия свят“, каза Хемсуърт във видео съобщение.

Не само Блейк Лайвли обича да „излага“ половинката си пред феновете. Райън Рейнолдс не пада по-долу с подобни идеи. Сред едно от най-известните му попадения бе снимка, на която половинката му е бременна.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари