IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Рейнолдс: Обожавам да съм баща на дъщери

16 ноември 2020 17 50

Актьорът говори и за новия си филм

Снимка: БГНЕС

Каква е тайната на доброто интервю? Очевидно двама млади фенове.

С наближаването на новия филм на Райън Рейнолдс – „The Croods: A New Age“, актьорът постоянно промотира лентата с виртуални гостувания в различни шоута. Наскоро той беше част от предаването на Марио Лопес, но въпросите му бяха задавани от необичайни водещи. Пред Рейнолдс застанаха децата на Лопес – Джиа и Доминик, които бяха напълно готови за трудната задача.

Докато обсъждаха концепцията на филма, Джиа се поинтересува кой е истинският супер герой в семейството на Рейнолдс. Той без да се замисли отговори, че това са трите му дъщери, които споделя с Блейк Лайвли. „Без майтап, това са най-сръчните хора, които познавам“, признава актьорът. Семейството на двамата актьори отглежда три момиченца – Джейми, Инез и Бети.

„Ако ситуацията стане страшна, те са първите хора, на които ще разчитам, защото имат остър ум, сила и са спокойни в напрегнати моменти. Имат необходимия кураж“

И тъй като „The Croods: A New Age“ разказва за дами, които спасяват света, Рейнолдс беше попитан и какво е чувството да отглежда три момичета. Актьорът заяви, че това е най-хубавото нещо, което му се е случвало. Като човек, който идва от семейство само с момчета, раждането на трите му дъщери е сбъдната мечта. „Обичам всяка една секунда от това приключение“. 

Имайки предвид натоварения график на актьорите, много хора смятат, че Рейнолдс и Лайвли рядко се виждат с децата си. Всъщност семейството е намерило правилната формула за поддържане на близост. Когато единият от родителите снима филм далеч от дома, другият взима децата и посещава половинката си на снимачната площадка. „Гледаме навсякъде да сме заедно. Не прекарваме дълго време далеч едни от други“, казва Райън пред Джиа и Доминик.

През 2012 година Райън и Блейк сключиха брак, след като се запознават на снимачната площадка на филма „Зеленият фенер“. Двамата посрещнаха първата си дъщеря – Джеймс, през 2014 година. На 30 септември 2016-а се роди и второто им момиченце – Инез, а преди година семейството посрещна и третата си дъщеря – Бети.

Филмът „The Croods: A New Age“ ще излезе на 25 ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари