IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли: Бях несигурна в тялото си след третото раждане

2 февруари 2021 10 50

Актрисата роди дъщеря Бети през 2019 година

Снимка: Getty

Блейк Лайвли е напълно откровена с феновете си.

Актрисата, която обикновено се старае да забавлява хората в социалните мрежи, смени изцяло тоналността в петък. Тя използва платформата си, за да сподели нещо по-лично, с което се надява да докосне много жени по света, които са в нейната ситуация. Блейк говори откровено за факта, че се е чувствала „несигурна“ относно фигурата си след раждането на третото ѝ дете.

Лайвли и Райън Рейнолдс са родители на три дъщери – 6-годишната Джеймс, 4-годишната Инез и Бети, която се роди през октомври 2019 година. И докато всички сме свикнали да виждаме звездата в безупречни тоалети и прекрасен грим, то тя разкри, че е имало момент, в който се е чувствала като всичко друго, но не и като красива.

По-точно Блейк обясни колко ѝ е било трудно да намери дрехи, които не само да ѝ стават, но в които да се чувства уверена. Тя публикува снимка от участието си в шоуто на Джими Фалън през януари 2020 година, за което е облякла черен тоалет и обувки от Christian Louboutin. Актрисата разкрива, че е комбинирала блуза от Lavino и рокля от Neta Porter, защото само това ѝ е ставало след третото раждане.

„Нито една дреха от магазина не ми ставаше. Нито една. Жените не се чувстват никак добре, когато телата им не влизат в нито една марка, която се предлага. Доста е объркващо и вбесяващо“, допълва актрисата. Все пак, Лайвли казва, че е трябвало да бъде по-мила към себе си през този период. „Иска ми се да се чувствах толкова уверена, колкото сега, когато гледам тази снимка“, обяснява тя и допълва, че това тяло е създало бебе и му осигурява храната през последната една година. За нея това е прекрасно чудо, от което тя трябва да бъде горда.

Лайвли завършва, че чувството ѝ на несигурност е било глупаво, но го разбира чак сега. Тя отбеляза стилистката Кейти Стурино и марката ѝ Megababe, която се опитва да създава дрехи за бременни. „Тя прави невероятен прогрес. Напомня ми, че трябва да искаме повече от марките, които обичаме“, казва Блейк.

Публикацията на звездата беше подкрепена от множество звезди, включително Софи Търнър, която стана майка преди по-малко от година. Тя сподели снимката на Лайвли на своята история в Instagram и нарече актрисата „Не просто кралица, а Калиси“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари