IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли започна с празненствата за рождения си ден пет дни по-рано

25 август 2021 16 30

Актрисата навършва 34 на 25 август

Снимка: БГНЕС

Блейк Лайвли е една от многото звезди, които имат повод за празнуване в сезона на Девата. Актрисата ще навърши 34 години на 25 август, но реши да започне празненствата няколко дни по-рано. Тя показа редица тоалети за рождения си ден, с които успя да впечатли последователите си. 

През изминалия уикенд Лайвли публикува няколко снимки и видеа в социалните мрежи, на които дефилира с различни дрехи. На първия клип тя показа зелена рокля, покрита с череши, от Teuta Matoshi, с която стартира рождения си уикенд. Актрисата допълни тоалета с червени мокасини от Christian Louboutin и бижута от Lorrain Shcwartz. Тя на няколко пъти се завъртя пред камерата, за да покаже роклята от всеки ъгъл докато "Cherry" на Луис Армстронг свири на заден план. 

На следващия ден Блейк показа на последователите си ранния подарък, който е получила от Louis Vuitton, отбелязвайки, че вече е влюбена в новата си чанта. Тя комбинира аксесоара с изрязана тениска и одеяло, което беше вързано около кръстта. "Искам да кажа браво на моите приятели без панталони, които тичаха из къщата докато намерят одеяло, с което да се покрия", написа Блейк върху снимката. 

Ако рожденият й ден е подобен на миналогодишния, той ще бъде изпълнен с всичките й любими неща. Когато навърши 33 години, актрисата отпразнува с доста сладки почерпки, включително домашно приготвен сандвич с яйце, специален сладолед и френски макарони. Тя също така се наслади на спа ден у дома и получи няколко забавни подаръка, като например кошница с дарове в стил от 90-те и специални гардернии в кутия. 

Разбира се, семейството и приятелите й направиха деня още по-специален. Съпругът й, Райън Рейнолдс, донесе вкусен десерт, а бижутерът Дженифър Майър й подари колие с инициалите на децата й Джеймс, Инез и Бети. И докато феновете чакат какво точно ще се случи тази година, едно е сигурно - Райън отново ще се пошегува със съпругата си, както го прави всяка година. Дали този път ще е изрязана снимка, или нещо кадри, на които Блейк не гледа в камерата, остава да разберем. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари