IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс - романтика и стил на червения килим

5 август 2021 16 30

Двамата присъстваха на премиерата на Free Guy

Снимка: Getty Images

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс се завърнаха на червения килим.

След като светските събития отново бяха позволени след началото на пандемията, двойката реши да покаже своя стил в Ню Йорк по време на премиерата на филма Free Guy, където Райън е една от звездите. Дългото чакане за разпъването на червения килим си заслужаваше и спокойно можем да кажем, че семейство Рейнолдс също е нямало търпение отново да сложи бляскави и елегантни тоалети. 

За събитието Блейк облече розова дълга рокля от Prabal Gurung, която включваше интересно деколте и дебели презрамки. Тя допълни визията си със сребърни обеци, няколко пръстена от Lorraine Schwartz и обувки от Christian Louboutin. Семплият й грим беше направен от Кристофър Бъкъл и се състоеше от розов гланц за устни, черна спирала и лек руж върху бузите. Косата на звездата беше вързана на опашка, която беше сплетена в края. До нея Райън изглеждаше идеално в бежов костюм на Brunello Cucinelli и черно-бяла карирана риза. Актьорът допълни визията си с кафяви обувки и очила. 

Блейк Лайвли

Снимка: Getty Images

Изявата на червения килим идва само няколко дни след десетата годишнина от първата среща на влюбените. Те отпразнуваха специалния ден с посещение на ресторанта, където е започнала историята им. "10 години по-късно. Отново отидохме на нашата първа среща. Но този път избрахме малко по-удобни обувки", написа Лайвли към снимка, на която двойката показва своите тоалети за вечерта. Тя също така публикува кадър на Райън, който позира пред суши ресторант, разкривайки че именно това място е виновно за стартирането на семейство Рейнолдс. 

"Нашият любим ресторант с нейната четвърта любима среща", написа Райън под селфи със съпругата си. Малко по-късно той публикува същата снимка, но в по-далечен вариант, за да покаже обеците на Лайвли. "Публикувам пак, защото без да искам изрязах обеците на жена ми. Научила ме по-добре. Съжалявам, ако съм разочаровал някого", написа Рейнолдс. 

Блейк и Райън се срещат през 2010 година по време на снимките на "Зеленият фенер". Започват да се срещат година по-късно и се женят през септември 2012 година. "Бяхме приятели и колеги година и половина преди да отидем на двойна среща, на която се срещахме с други хора", разкрива актьорът. Двамата обаче продължават да поддържат контакт и да говорят често по телефона. 

Блейк Лайвли

Снимка: Getty Images

"В един момент тя отиваше в Бостън и аз отивах в Бостън. Тогава й предложих да отидем заедно. Взехме влака и отидохме заедно", допълва Рейнолдс. Седмица по-късно той предлага да си купят обща къща и няколко седмици по-късно това се случва. Семейството им се увеличава на три пъти с раждането на дъщерите Джеймс, Инез и Бети. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари