IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюри 2021 - Блейк Лайвли със сухи цветя по ноктите

6 август 2021 12 30

Тя ги избра за премиерата на „Free Guy“

Getty

Мидички, пясък, морска пяна, перли, палми, красиви залези... Това може да видите най-често по ноктите на жените този сезон. Повечето обичат да имат тематичен маникюр, който да съчетаят с плажния си аутфит, но има куп други идеи, които също заслужават вниманието ни. 

Наскоро маникюристът на Блейк Лайвли показа, че не всички известни личности се увличат по най-новите тенденции за украсяване на ноктите. В своя профил в Instagram Еnamelle, както я наричат, сподели какво е избрала актрисата за премиерата на филма „Free Guy“, в който Райън Рейнолдс има главна роля. 

Маникюр със сухи цветя - задължително ги накиснете предварително

Лайвли е избрала млечен гел лак за основа на всеки нокът, оформен като бадем. На всеки връх има по малко сухи цветя в лилаво и розово, около които се виждат златни частици. Те отиват на самия тоалет, избран от звездата за специалното събитие, на което тя и съпругът й заемат централно място. 

Маникюристът на Блейк обяснява пред Refinery29, че преди да направи ноктите й, видяла снимка на роклята с розови пайети и изрязана горна част. Подобно на сухите цветя, които се поставят в експосидна смола за направата на различни бижута, тя ги „запечатва" с гел лака, който има кремообразен цвят. По думите й, за да залепнат хубаво по плочките, те с енакисват предварително в алкохол. 

„Тъй като цветята са 3D, трябва да ги поставите в гела... Завърших с топ лак, който се втърдява за 30 секунди“, обяснява още специалистът.

Блейк Лайвли,  

Getty

Вграждането на цветя в ноктите е тенденция, която сякаш не остарява. Може да я използвате за следващия си маникюр, който да си направите сами у дома, ползвайки безцветен лак и комплект с хербарий, който се продава в специализираните магазини. За по-голяма издръжливост, нанесете топ лак накрая. 

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате: 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари