IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветен френски маникюр – 5 звезди и техните нокти

4 юли 2021 18 00

Сестрите Кардашян обожават тенденцията

IStockphoto

Безспорно цветният френски маникюр е една от най-горещите тенденции за сезона. И това доказват много известни дами, които не пропускат да споделят снимки на ноктите си в Instagram. С тях те вдъхновяват последователките си за нещо свежо, което да изпробват за своята лятна визия.

Кога, ако не сега, да носим по-пъстри дрехи, обувки, аксесоари и лакове по ноктите си? Например сестрите Кардашян още миналия сезон ни показаха, че обожават така наречената „дъга“, а месеци по-късно други звезди доказват, че е време да разчупим обикновената бяла лента с по-наситени цветове.

Ето 5 звезди и техните нестандартни френски маникюри:

1. Хейли Бийбър

Моделът предпочита да се довери на специалист, който да ѝ постави акрил. Обикновено избира бадемовидна или по-овална форма за плочките.

Сега тя се е спряла на френски маникюр с нежна зелена лента. И на една от снимките ѝ, показваща отблизо нейните златни бижута, виждаме колко е семпъл.

2. Кайли Дженър

Риалити звездата често показва новите си маникюри в Instagram. А там наскоро видяхме един доста нестандартен 3D вариант. Ноктите ѝ са доста дълги, затъпени и с по-дебела цветна лента – в оранжево, а основата им е безцветна.

Маникюрът на Кайли е с огромни капки, най-вероятно направени чрез акрил или специален гел.

На друга своя снимка Дженър показва и друг вариант на френски маникюр – всеки е с различен цвят, дребни цветя и точки на върха.

3. Джей Ло

Латино дивата ползва услугите на маникюриста Том Бачик от години. Той винаги измисля по-елегантни идеи за нейните фотосесии и участия в различни събития. На една от неговите снимки виждаме певицата с уникален маникюр в черно и бяло, украсен с диаманти.

Ноктите на Джей Ло са със средна дължина, леко заострени, като основата им е в бяло, а на върха си имат черно. Но самата лента има V-образна форма и се различава доста от типичния френски маникюр.

4. Джиджи Хадид

Моделът предпочита по-ярките цветове, като в маникюра ѝ виждаме комбинации между различни цветове. Дизайнът му е измислен от Мей Каваджири.

За своя 26-и рожден ден, Джиджи е отишла при маникюристката, за да ѝ направи цветен френски маникюр. Но вместо по един различен цвят на всеки връх, тя се е спряла на по-различен вариант.

Основата на всеки нокът на Хадид е с един цвят, а върхът с друг, като виждаме съчетание между синьо и червено, бежово и виолетово и други.

5. Лизо

Певицата обича да експериментира, като носи по-интересни облекла и поддържа по-дълги ноктите си. Наскоро нейната маникюристка Ери Ишизу сподели забавно видео, в което певицата пие вино, демонстрирайки ултрадългия си маникюр.

Ноктите на Лизо са с млечна основа, а върховете им са в кафяво с бронзов оттенък, отиващ на нейния грим.

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари