IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр с череши – 4 идеи, които да пробвате

7 юни 2021 12 30

Плодът може да е само на върха или по целия нокът

IStockphoto

Макар времето навън да не е топло, вече открихме сезона на черешите и малко са онези, които все още не са опитвали първите за годината. Вкусни, витаминозни и примамващи с вида си, червените плодчета са любими на мнозина. Но освен за похапване, може да ги използваме за основен мотив в нашия маникюр за пролет/лято 2021.

Маникюристът Ким Тронг, която прави ноктите на Гуен Стефани, Ким Кардашян, Кейти Пери, Миранда Кер, Хейли Бийбър и още куп звезди, споделя в профила си в Instagram няколко идеи с череши, които стават както за пролетта, така и за лятото. За част от тях тя ползва печат, а другите рисува собственоръчно.

Ето 4 идеи за маникюр с черешки от специалиста, които да изпробвате у дома:

1. Френски маникюр с акцент

Бялата лента на върха на ноктите си е класика. Но може да я разнообразите, ако върху всяка поставите по клонче с черешки.

2. Черешки по целия нокът

За основа се използва млечнобял лак, а отгоре, с помощта на тънки четки, се рисува самият плод. Черешките са разположени асиметрично, като отгоре се запечатват с безцветен лак.

3. Розова основа с черешки

Бебешки черешки, пише Ким Тронг, показвайки още една семпла идея с череши. Но вместо върху млечнобяла основа, те са нарисувани върху бледорозова.

4. Френски маникюр с черешки

Ако търсите идея за по-дълги нокти, оформете ги с пила, след което поставете бял лак на върха на всеки. Черешките може да направите чрез специално залепващо се фолио или да ги нарисувате с тънка четка.

Клонките с по една или две череши разположете асиметрично – както върху френската лента, така и на други места по плочката.

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари