IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетен маникюр – Джей Ло ни дава идея с блясък

14 май 2021 12 30

Певицата предпочете форма на бадем

БГНЕС/IStockphoto

Нежен блясък. С тези две думи може да определим красивите нокти на Джей Ло, които бяха част от ослепителната ѝ визия в бяло и сиво за концерта Vax Live. В него се включиха Меган Маркъл, Селена Гомес и още много други известни имена. След събитието, което събра милиони гледания, Том Бачик, който е маникюристът на певицата, показа по-отблизо ръцете ѝ и разкри какво е използвал.

В своя профил в Instagram изпълнителката качи няколко снимки от подготовката. На тях тя позира със своя секси гащеризон с V-образно деколте. На една от тях тя е поставила дясната си ръка на бедрото, като маникюрът ѝ с бляскави частици си личи много добре.

„Бляскави вибрации“, написа още Том Бачик и сподели, че е използвал така наречения лак „Bubble Bath“, с който покрил ноктите на Лопес, изпилени във формата на бадем.

„Кралицата на блясъка“, „Мога да разпозная тези ръце навсякъде“, „Страхотно“, пишат последователи на специалиста под снимките с маникюра на Дженифър, който пасва на златните ѝ бижута.

Маникюрът на Джей Ло е идеално предложение за по-изчистени нокти за пролет 2021. Те може да бъдат лакирани с нежна млечна основа, като отгоре поставите лак с дребни лъскави частици, които променят цвета си на светлината. Има и варианти с гел и акрил, които да обсъдите в любимия си салон.

Ето и още предложения за пролетен маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари