IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр пролет 2021 – Селена Гомес ни дава идея

3 юни 2021 10 30

Той е с принт на Saint Laurent

БГНЕС/IStockphoto

Тази пролет е доста различна. Не само по това, че все още е хладно и не можем да извадим всички любими дрехи. След месеци социална изолация, всички ние искаме да оставим анцузите и тениските настрани и да покажем малко повече стил. И за да сме в крак с модата, задължително трябва да имаме една дреха с флорални мотиви.

Тези дни един от най-известните маникюристи, поддържащ ноктите на звезда като Джей Ло, показа какво е направил за Селена Гомес. Певицата е ползвала услугите му, за да се сдобие с пролетен маникюр с цветя, но той не е обикновен!

В своя профил специалистът показва ноктите на младата изпълнителка, които са с принт, подобен на този на марката Saint Laurent. Плочките са с черна основа, като върху тях има пъстри цветя, доукрасени със златен брокат.

Гомес е харесала идеята с маргаритки, лилави цветове и жълто-оранжеви теменужки, за която най-вероятно Том е използвал специално фолио с принта, което залепил върху предварително лакираните нокти. С въпросния маникюр тя се появи на едно от последните си участия.

Бачик показва във видео в Instagram последните щрихи, които нанася върху флоралните мотиви, а ние сме сигурни, че след като го изгледате, ще отидете на маникюр или ще си купите „лепенките“, с които да постигнете подобен маникюр за пролет 2021.

Ето и други идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари