IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетен маникюр – кой зелен цвят е най-актуален?

15 май 2021 12 00

Ориентирайте се към по-блед нюанс

IStockphoto

Навън е пролет – идеалното време за маникюрите с цветни декорации. Но колкото и да са пъстри, някои ги избягват, защото включват зелен цвят. Колко пъти сте искали да имате точно него по ноктите през този сезон? Като че ли са много малко жените, които са го избирали. И причината е най-вече в това, че те не могат да възприемат тревистото или жълто-зеленото.

Според Refinery29, до настъпването на лятото по-приглушените зелени цветове ще са доста актуални. Те ще напомнят за окраските на ментата или градинския чай, доста по-възприемчиви за окото от по-тъмните и наситени в скалата.

Ако досега сте избягвали по-бледите зелени тонове за основа, френски маникюр или някоя семпла рисунка, то в момента спокойно може да ги използвате. Комбинирайки ги с други цветове, ще имате чудесен пролетен маникюр, на който всеки ще ви завиди.

зелен маникюр,

IStock

Кой зелен цвят е най-актуален за сезона?

В момента бледозеленото е номер едно в избора за маникюр. Много марки го предлагат, като е нужно само нанасянето на един слой, за да постигнете желания резултат. Следват тръстиковозелените и циментовосиви лакове, които са сходни на него.

Тоновете мъхестосиво или сиво каки, също се търсят, като съчетанията с тях са безброй.

Ето няколко идеи за маникюр с бледозелени цветове, които да разгледате:

* * *

Ето и още идеи за пролетен маникюр:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари