IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летен маникюр: Меган Фокс с цветен френски

28 юни 2021 14 30

Актрисата си го направи специално за Pride

Снимка: Getty

Меган Фокс иска да покаже на целия свят, че е горд представител на LGBTQ общността.

Актрисата, която преди няколко години откровено заяви, че е бисексуална, отбеляза Pride Month със специален маникюр. В социалните мрежи тя публикува снимки, на които се вижда, че е избрала да лакира върховете на ноктите си в цветовете на дъгата, като по този начин разнообразява класическия френски стил. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

"Слагам Б в ЛГБТ в продължение на повече от две десетилетия", написа тя в Instagram, като в същото време промотира и две неправителствени организации - MoveON и Into Action. Въпреки че в момента е във връзка с рапъра Machine Gun Kelly, Фокс е имала и романтични взаимоотношения с жени. През 2009 година тя призна, че е бисексуална и не се срамува от този факт. 

"Мисля, че хората са родени като бисексуални и правят подсъзнателни решения, базирайки се на обществения натиск. Аз обаче никога не съм се съмнявала в моята бисексуалност", казва актрисата пред Esquire. Фокс също така говори и за защитата на правата на LGBTQ общността и промотира различни организации чрез социалните си профили. През 2019 година тя използва платформите си, за да се опита да спред анти-гей закон в Тенеси. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

"Родният ми щат Тенеси е на прага да приеме закон, който много лесно може да се нарече "закон на омразата". Няколко наредби срещу LGBTQ  общността ще създадат дискриминация и няма да позволят на много хора да бъдат приемани по начина, по който те самите искат", заяви Меган и насърчи последователите си да поискат спиране на тези закони и да се включат в борбата за равни права. 

През последните години актрисата говори и за трудностите, които е срещнала по време на кариерата си. Меган винаги е била приемана като секссимвол на киното, но това никога не й е харесвало. "Искаше ми се някой да ме защити по това време. Бях оставена съвсем сама в открити води", казва тя пред Refinery29. Въпреки трудния период, Фокс споделя, че е благодарна за всичко, което й се е случило, защото това я е направило по-силен човек. 

Въпреки че признава за романтични отношения с жени, актрисата в момента е във връзка с Machine Gun Kelly, когото нарича своя "близначен пламък". По време на първото им общо интервю звездата казва, че веднага е почувствала привличане към рапъра и е още тогава е осъзнала, че това е нейният човек. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

"Вместо сродна душа, близначният пламък показва една душа, която е разделена в две различни тела по едно и също време. Така че, ние всъщност сме две половини на едно цяло. И това му го казах почти веднага, защото го почувствах с първия поглед", допълва Фокс. Двамата изобщо не се притесняват да показват любовта си пред света, като често разменят ласки на червения килим, на музикалната сцена или пък по улиците на големи градове. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари