IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летен маникюр – Селена Гомес с неонова идея

3 юли 2021 21 00

Изчистен, но актуален за плажа

БГНЕС/IStockphoto

След месеци наред в изолация, всеки иска да покаже своя стил и лятото е перфектното време за това. Много от нас замениха по-тъмните дрехи с по-пъстри, а цветното разнообразие се пренесе в грима и маникюра. Ако вие обаче не сте от онези, които харесват сложните декорации, а обичате нещо по-изчистено и същевременно нестандартно, то неоновата тенденция е за вас. Дали за офиса или приготвяйки се за морето, може да си изберете един цвят, който да съчетаете с аутфита си.

Неоновият лак не остава незабележим както на светло, така и на по-тъмно, например в любимия ви нощен клуб. Той бе предпочетен и от звездата Селена Гомес, която показа в Instagram, че е заложила на искрящо зелено.

„Нещо вълнуващо се случва в събота“, написа певицата и качи снимка на новата си визия, която е за новата ѝ фотосесия с бански костюми. На нея тя е с цветно парео, пасващо идеално на свежия цвят на ноктите ѝ. Те са със средна дължина, оформени в тип „балерина“, само с неоновозеленото отгоре.

Разбира се, маникюрът на Гомес е направен от специалиста Том Бачик, който също сподели нейния кадър в профила си. Там можем да видим и самата Джей Ло, която също е негова клиентка и има сходни предпочитания като Селена.

Маникюристът показва в страницата си, че това лято ще носим още неоновожълто, оранжево и някои вариации на розово.

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари