IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Патешки нокти – най-странната тенденция за маникюр 2021

11 юли 2021 21 00

Те приличат на „отмъщението на маникюриста“

IStockphoto

Ако обичате да разглеждате идеи за маникюр, със сигурност сте срещали най-различни постове на начинаещи, които пишат: „Дайте мнение. Справила ли съм се?“. А на снимката се виждат най-често ужасно изглеждащи и безформени нокти, изградени неправилно с гел или акрил. Всеки е имал такива моменти, особено ако не разчита на професионалист или не ходи на курс. Но наскоро точно такива станаха хит в TikTok и се превърнаха в най-странната тенденция, която някога може да срещнем.

Снимки и видеа с така наречените „патешки нокти“ се качват все повече във въпросната платформа, както и в Instagram. Те са дълги и затъпени, така че краищата им образуват прав ъгъл. Но получават това наименование най-вече заради това, че формата им прилича досущ на тази на краката на патиците. Или ако се вгледате по-внимателно, те са точно като гумени плавници за гмуркачи.

Патешки плочки – не са за всеки

На пръв поглед, едва ли много жени биха избрали такава форма, но според някои американски маникюристи, има такива с нестандартно виждане, които ги харесват. И не им пука, че патешкият маникюр не е от най-практичните за ежедневието.

В своята страница в Instagram, Дани Гарсиа, която има салон, показва нагледно във видео как се постига ефекта на плавника върху нокътя.

„Патешките нокти са почти обратното на тези във форма ковчег... Вместо по-стеснени в края, те са по-широки“, обяснява пред Allure маникюристката Кайла Уертани, базирана в Ню Йорк.

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари