IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр в два цвята – нестандартният избор на Кортни Кардашян за лятото

3 юли 2021 12 00

Той е изключително семпъл

БГНЕС/IStockphoto

Лятото ни дава възможност да развихрим въображението си и да експериментираме с повече цветове за своя маникюр. Освен пъстрият френски, който се отличава с различен нюанс на всеки нокът, рисуването на плодове или мотиви като тропически цветя, палми, плаж, морски вълни и мидички, са доста популярни. Но ако сте избрали част от тези неща за предстоящата почивка, а сега искате нещо по-семпло за офиса, то една риалити звезда ще ви насочи какво да изберете.

Кортни Кардашян сподели снимка в своята история в Instagram, на която се вижда, че е съчетала цвета на кожената си чанта с този на своя летен маникюр. Той е в два цвята, които си поделят поравно всяка половинка на ноктите – друга тенденция за сезона.

„Карамел за Кортни Кардашян“. Това написа от своя страна маникюристът на звездата Лиса Кон и показа по-отблизо ноктите ѝ. Една част от тях са с кафяв цвят, приличащ на любимите на мнозина карамелени бонбони, а другата са в млечнобяло.

За въпросния маникюр са ви необходими два вида лак, като по-тъмният трябва да бъде с по-тънка четка, за да направите по-прецизна линия. Ако си падате по топлите цветове, може да съчетаете жълто и червено или пък зелено и бяло. Но вариантите, при които един от тоновете е телесен, са най-харесвани това лято.

Ето и още идеи за маникюр, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари