IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт, какъв е този тоалет?

8 септември 2021 10 30

Актрисата изненада всички с дължината на костюма си

Снимка: БГНЕС

Кристен Стюарт е позната със смелия си моден избор и често събира погледите на светските събития. Така се случи и във Венеция преди няколко дни, когато актрисата присъства на премиерата на биографичния филм „Спенсър“, в който влиза в ролята на принцеса Даяна.

За стъпването си на червения килим Стюарт заложи на доста интересен тоалет, който раздели социалните мрежи на две – едни сметнаха, че е много секси, а други го определиха като неподходящ за културно събитие. Очевидно мнението на хората по никакъв начин не се отразява на Кристен, която застана пред камерите с широка усмивка.

Тоалетът на актрисата беше от Chanel и се състоеше от черно класическо сако с четири детайлни джоба, златни копчета и издути рамене, допълнено от много къси панталонки, които бяха едва забележими. Стюарт носеше дългите ръкави с маншети в долната част, като завърши визията си с черни токчета с перлени украшения на петата. Косата ѝ беше хваната на ниска опашка, а бретонът беше сресан на една страна.

Кристен Стюарт

Снимка: БГНЕС

Филмът „Спенсър“ беше посрещнат с бурни овации на филмовия фестивал във Венеция, като критиците наричат представянето на Кристен „достойно за Оскар“. Ако предположенията им се окажат верни, това ще е първа номинация за актрисата. Според Дейвид Руни от Hollywood Reporter, Стюарт се е справила отлично с овладяването на акцента и маниерите на Даяна, което прави образа още по-магнетичен и тъжен.

„Ако Даяна невинаги е искала да излиза от стаята си, може да си представите, че Стюарт също е изпитвала подобни чувства. Независимо дали играе играта или не, няма как да победи“, пише Кайл Бучан от New York Times. Той посочва, че Кристен е един от малкото актьори в Холивуд, който всъщност може наистина да разбере през какво е преминала Даяна относно преследването от папараците.

Разбира се, имаше и критици, които не хвалеха толкова много „Спенсър“. Според Бен Крол от IndieWire, филмът е „нещо като къща с духове“, а Джейсън Соломонс от The Wrap допълва, че лентата се „разгръща в поток от идеи и лудост, някои от тях блестящи, някои доста глупави“. Все пак той казва, че „Спенсър“ има потенциала да се превърне в „готическа класика“.

Кристен Стюарт

Снимка: БГНЕС

Филмът се фокусира върху ваканцията на принцеса Даяна, принц Чарлз, принц Уилям, принц Хари и цялото кралско семейство в Сандрингам по време на коледните празници през 1991 година. По време на тази почивка принцесата на Уелс решава, че е време да напусне съпруга си.

Стюарт се подготвя изключително много за ролята си, като дори преминава през няколко леки трансформации. В допълнение на късата коса, която много прилича на тази на Даяна, актрисата също така се записва на уроци за усъвършенстване на британския акцент. „Акцентът е доста труден, защото всички хора знаят този глас и той е толкова популярен и уникален. В момента работя върху него и вече имам свой треньор по диалекти“, казва тя през 2020 година.

„Спенсър“, в който ще играят още Сали Хоукинс, Шон Харис, Тимъти Спал, Еми Мансън и Джак Фартинг, ще бъде пуснат на 5 ноември по кината.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари