IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт се сдоби с годежния пръстен на принцеса Даяна

5 април 2021 10 30

Бижуто, разбира се, е реплика за новия филм – Spencer

Снимка: БГНЕС

Как годежният пръстен на принцеса Даяна се озовава върху ръката на Кристен Стюарт? Не го ли носеше Кейт Мидълтън? Тези въпроси започнаха да тормозят феновете, след като се появи нова снимка на Стюарт, на която на пръстите ѝ се вижда синьото бижу, което доби огромна слава още с първата си поява в медиите.

Отговорът всъщност е много прост. Това не е истинският пръстен, който Даяна е носела, а много добре направена реплика. Кейт Мидълтън все още притежава оригинала, който ѝ беше дадена от принц Уилям в деня на годежа им. Стюарт отново успя да обърка всички ни, когато се появи новата снимка от документалния филм Spencer, който в момента се снима на две локации – Великобритания и Германия.

На кадъра Кристен гледа директно към камерата, като на преден план е синият годежен пръстен от сапфири и диамант. Бижуто е комбинирано с плетена жилетка, бяло поло и перлени обеци. Приликата с Даяна е невероятна, но ние вече знаем това от първите снимки на Стюарт, които бяха пуснати в мрежата преди месеци.

През януари от NEON публикуваха първия кадър от филма, който ни накара да се вгледаме много внимателно. Тогава Кристен беше облечена в червено палто и черна шапка с мрежа, а погледът ѝ беше насочен навън през прозореца. Тогава приликата между актрисата и принцеса Даяна беше безупречна, което се дължи на таланта на екипите в отделите „Костюми“ и „Грим“.

Филмът Spencer се очаква да излезе тази година, а историята в него разказва за тридневното посещение на Даяна в Сандрингам. Годината е 1991-а, а принцесата се присъединява към кралското семейство за отпразнуване на поредната Коледа. Тогава обаче Даяна е потънала в дълбоки размисли за живота си, като решава, че е време официално да се раздели с принц Чарлз.

„Spencer показва коя е Даяна в онзи повратен момент. Тя се опитва да се завърне към предишното си аз, като в същото време трябва да разбере как да запази достойнството на фамилията Спенсър“, казва Кристен Стюарт. По време на участието си в предаването на Джими Кимъл актрисата си спомня за момента, в който е поставила цветя пред Бъкингамския дворец в деня, когато принцеса Даяна е обявена за мъртва.

„Бях много малка и не знаех какво става. Сега е много трудно да не искаш да я защитаваш. Тя е била толкова млада“, казва Стюарт. Допълва, че всеки има различно мнение за случилото се между Даяна и Чарлз, като е много трудно да се определи кое е истина, защото всичко това е просто лично преживяване и само хората, които са го изпитали, знаят какво е.

Стюарт казва, че филмът разглежда само три дни от живота на Даяна, като целта на всички е да представят истината, като в същото време покажат и любовта си към принцесата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари