IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Открийте десетте разлики: Кристен Стюарт и принцеса Даяна

28 януари 2021 18 00

Снимка от снимачната площадка на Spencer ни накара да се зачудим дали покойната принцеса не е жива

Снимка: БГНЕС

Приближете се... Още повече... Защото колкото повече си мислите, че виждате всичко, толкова по-лесно ще е да ви заблудя.

Това е част от филма „Зрителна измама“, който разказва за група фокусници, които се опитват да избягат от полицията, след като са обрали банка и са раздали парите на своята публика. През цялото време зрителите могат да се насладят на невероятни трикове, които приковават вниманието, но никога не могат да бъдат разкрити.

Преди няколко часа ни трябваше да се вгледаме доста време в екрана, след като видяхме първата снимка на Кристен Стюарт като принцеса Даяна. Актрисата ще изиграе покойната лейди в новия биографичен филм Spencer на режисьора Пабло Ларейн. И докато в началото много от феновете смятаха, че няма никаква прилика между двете дами, сега трудно бихме открили и една разлика, камо ли цели десет.

На снимката Кристен е облечена с червено палто, косата ѝ е боядисана в русото на Даяна, а върху нея е поставена черна шапка с мрежичка. Ако минавате набързо през социалните мрежи и попаднете на фотоса, сме почти сигурни, че ще помислите Стюарт за Даяна. Приликата между двете е невероятна, като тук трябва да аплодираме дизайнерите и гримьорите на филма. Адмирации заслужава и самата Кристен, която е успяла да пресъздаде тъжното изражение на Даяна.

Филмът Spencer се очаква да бъде пуснат тази есен, малко преди 25-ата годишнина от смъртта на Даяна през 2022 година. Историята ще разказва за коледния уикенд, който принцесата прекарва с кралското семейство през 1991 година. Именно тогава тя взима съдбоносното решение да прекрати брака си с принц Чарлз.

Бракът между принцът и принцесата на Уелс отдавна се е разпаднал. Въпреки слуховете за афери и развод, мирът се е настанил за коледните празненства в Сандрингам. Там има ядене, пиене, стреляне и ловуване. Даяна знае правилата. Тази година всичко ще бъде много различно“, се казва в официалното описание на филма. Разводът между принц Чарлз и Даяна е финализиран през август 1996 година, само година преди принцесата да загине в катастрофа.

В официално съобщение Кристен Стюарт казва, че Spencer разказва за това коя е била Даяна в един от най-важните моменти в нейния живот. Във филма участват още Тимъти Спал, Сали Хокинс и Шон Харис. Стюарт пък ще се впише в една страхотна компания от 30 актриси, които досега са имали честта да изиграят принцеса Даяна.

„Трудно е да не се опитваш да я защитаваш. Тя е била толкова млада и незнайно как стига до трагична съдба“, казва Кристен пред Джими Фалън през ноември. Тя допълва, че филмът разказва само за три дни и няма да даде нова информация за живота на кралското семейство, а по-скоро ще се фокусира върху вътрешните терзания на принцесата.

Засега премиерна дата за Spencer все още не е обявена. Ние обаче вече нямаме търпение, тъй като екипът зад филма е прекрасен. Режисьорът Пабло Ларейн е известен с работата си по биографичния „Джаки“ с Натали Портман. Сценарист пък ще бъде Стивън Найт, който се занимава със сериала Peaky Blinders.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари