IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марая Кери за незабравимата си среща с принцеса Даяна

9 ноември 2020 09 00

Певицата споделя спомени в книга

Марая Кери за незабравимата си среща с принцеса Даяна

В мемоарите си „The Meaning of Mariah Carey “ певицата разказва как пътищата ѝ са се пресекли с тези на лейди Ди. Това е станало през 1997 г. на парти на списание Vogue. Според Марая Кери моментът е бил „кратък, но запомнящ се“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

„Тя имаше онзи поглед – в очите ѝ се четеше ужас, че не може да остане и за миг сама. И двете бяхме като животни, затворени в клетка“, пише Марая в мемоарите си. – Разбрах как точно се чувства тя. Знаехме какво е да бъдеш винаги заобиколен от хора, които вероятно не искат да ти навредят, но всеки се опитва да получи нещо от теб. Не знаех, че тя ще умре скоро след като се срещнем“.

През август същата година Даяна катастрофира в автомобилна катастрофа в Париж, преследвана от папараците.

В книгата си Кери споделя и подробности за създаването на хита „All I Want for Christmas Is You“, който скоро отново ще прозвучи с наближаващите празници: „Исках да напиша песен, която да ме направи щастлива, да ме накара да се почувствам като обичано, безгрижно младо момиче за Коледа“., отбеляза тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари