IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марая Кери ни върна в 90-те с новата си прическа

17 юли 2020 15 00

Изпълнителката показа естествените си къдрици

Снимка: БГНЕС

Марая Кери е позната на света с коледните си песни, високите октави и невероятната визия. Обикновено носи прекрасни тоалети, изразителен грим и дълга права коса. Напоследък обаче Кери малко промени нещата, връщайки се към къдравата си коса, която беше нейна запазена марка преди 30 години.

Изпълнителката е къдрава от няколко месеца, но в последните си публикации в Instagram тя носи къдриците си малко по-стегнато, наподобявайки тези, които носеше през 90-те години. Феновете на Кери ще познаят визията от корицата на дебютния ѝ албум „Mariah Carey“. На последните снимки звездата се усмихва широко на камерата и доказва, че се радва на новата си стара визия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

На първата снимка от серията, тя позира сама, а къдриците ѝ покриват половината от лицето ѝ. На следващата обаче Кери вече е в компанията на дъщеря си Монро и двете се усмихват до уши. Изпълнителката изглежда зашеметяващо както и през 90-те, а почитателите ѝ напълно одобряват промяната.

„Естествените къдрици са невероятни. Толкова си красива, а дори не се стараеш“, пише един фен, а друг обяви Кери за къдравата кралица. Колежката ѝ Джоджо също изказа своето възхищение и заяви, че това са най-красивите къдрици, които е виждала. Разбира се, някои фенове веднага се сетиха, че прическата е от миналото и написаха, че са се върнали в 1991 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Може би изолацията е накарала Марая Кери да промени визията си, но ние нямаме нищо против. Даже се надяваме този вид да се задържи за известно време.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари