IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марая Кери се похвали с три рекорда на Гинес

28 ноември 2019 10 50

Изпълнителката ще бъде вписана в новото издание на книгата

Снимка: Reuters

Все по-бързо се приближаваме към един от най-хубавите празници в годината – Коледа. Това означава, че навсякъде вече започнаха да звучат коледни песни, а една от тях няма как да не ви е позната. Става дума, разбира се, за хита на Марая Кери „All I Want For Christmas Is You“.

Сигурни сме, че само от прочитането на името в мозъка ви вече започна да се възпроизвежда мелодията на песента. И няма как да е иначе, тя се превърна в химн на Коледа и всички радиа започват деня си с нея. Колкото и кавъри да се появяват на изпълнението, това на Марая Кери си остава запечатано в главите на всички нас.

Затова и изпълнителката успя да постигне три рекорда на Гинес. Самата Кери се похвали със снимка в социалните мрежи. Постиженията са за „Най-високо класирана празнична песен“, „Най-слушаната песен в Spotify за 24 часа“ и „Най-много седмици прекарани в Топ 10 на британската класация за сингли“.

„All I Want For Christmas Is You“ е стриймвана в Spotify 10,8 млн. пъти за едно денонощие през 2018 година и прекарва близо 20 седмици в топ 10 на британската класация за сингли. Кери прие наградата си в Лас Вегас по време на шоуто си в The Colosseum. 

В момента тя е на своето празнично турне, което започна на 22 ноември и ще приключи в края на месеца. След това изпълнителката ще посети Атлантик Сити, Бостън и Ню Йорк през декември. 

Марая Кери си устрои вечер по женски с Наоми Кембъл, Кейт Мос и Памела

„Благодаря много на Рекордите на Гинес за оказаната чест. Майкъл от организацията ми подари сертификат на сцената, затова го поканих да се присъедини към нас за финала на #AllIWantForChristmasIsYou“, пише Кери под снимката в Инстаграм. 

Празничната песен е в класацията на Billboard Hot 100 за 32 седмици, след като излиза през 1994 година. Досега обаче най-високото ѝ постижение е третото място. Дали тази година ще успее да се изкачи до върха, предстои да разберем, но Марая Кери вече получи най-хубавия подарък за Коледа.

Песента на Марая Кери – най-слушаната на 25 декември. Изненадани?
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари