IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Упс! Марая Кери обърка Дженифър Анистън с друга

22 октомври 2019 11 10

Певицата се изложи по време на събитие

Снимка: Reuters

Instagram

Марая Кери не може да направи разлика между актрисите Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун. Певицата, която бе наградена от списание „Variety“, се изложи по време на официалното връчване.

„Винаги, когато трябва да държа реч, вземам със себе си картончета, на които предварително съм я написала. Мониторите, от които трябва да чета, са далеч и не ги виждам. Преди малко речта на Рийз Уидърспун беше прекрасна“, каза изпълнителката. С тези думи тя без да иска разкри, че не познава актрисата от „Приятели“ и я сметнала за Рийз Уидърспун.

Марая Кери призна с колко мъже е спала

По-рано Дженифър Анистън получи своето отличие и благодари на публиката, но явно Марая Кери не е разбрала кого всъщност са наградили. От друга страна Рийз Уидърспун дори не е присъствала в залата.

Преди няколко години Кери се изложи на друго събитие като обяви, че не знае коя е Дженифърл Лопес и никога не е чувала песните ѝ. Тогава мнозина сметнаха, че певицата говори така нарочно, защото завижда на своята латино колежка, която е много по-известна и харесвана.


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари