IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марая Кери с ново видео към „All I Want For Christmas is You“

25 декември 2019 09 00

То излиза 25 години след оригинала

Снимка: Reuters

Кралицата на Коледа отново е тук!

Марая Кери пусна ново видео към празничния си хит „All I Want For Christmas is You“ 25 години след като оригиналът завладя света. Към заглавието обаче този път е добавено и „Make My Wish Come True Edition“.

Клипът е много по-подобрен от този, който излезе през 1994 година. Докато оригиналното видео съдържа кадри, които показват как изпълнителката отбелязва празничния сезон, като се спуска в снега и се наслаждава на уютни сцени вкъщи край елхата, то новият клип улавя магията на Коледа.

Всичко е заснето от режисьора Джоузеф Кан, който успява да улови детската радост по време на празника. Началото на клипа показва Марая Кери като част от магазинна витрина, пред която стои едно малко дете. Изведнъж всичко оживява и зрителите са поканени да влязат в магическия свят, в който може да видите Дядо Коледа на кънки, танцуващи войничета играчки и огромни захарни бастунчета.

„Искахме да направим една модерна класика“, каза Кери по време на видео, в което отговаряше на въпроси относно новия си проект. „Доста различно е от оригиналното видео... По-скоро това е режисираната версия“, допълни тя.

„All I Want For Christmas is You“ бързо се превърна в една от най-слушаните песни през декември. Тази година тя дори получи документален минифилм за създаването ѝ, който се излъчи по платформата Amazon. Там може да се видят интервюта с Марая Кери, както и с екипа, който застава зад направата на сингъла.

Марая Кери призна с колко мъже е спала 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари