IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марая Кери и „All I Want For Christmas is You“ са номер едно

17 декември 2019 14 40

Това се случва за първи път

Снимка: Reuters

Не е Коледа, ако по радиото не започнат да пускат постоянно песента на Марая Кери „All I Want For Christmas is You“. Сингълът излиза на пазара преди 25 години, но и до днес се смята за химн на Коледа. Не знаем дали има човек на Земята, който поне веднъж да не си е пуснал песента или да не я е чул по радиото. Просто не може да се избяга от нея.

И докато някои не могат да я траят и я сменят веднага с нещо друго, то други пък се зареждат с позитивно настроение именно от „All I Want For Christmas is You“. Наскоро песента донесе на Марая Кери три рекорда на Гинес, за които изпълнителката се похвали в социалните мрежи.

Сега „All I Want For Christmas is You“ отново ще донесе радост на Кери, тъй като за първи път се изкачва до номер 1 в класацията на Billboard Hot 100. Може да не ви се вярва, но досега това не се е случвало, а рекордното място за сингъла е едва трето. 

Марая записва песента, когато е само на 24 години. Тя става част от албума ѝ „Marry Christmas“, който излиза през 1994 година. „All I Want For Christmas is You“ се чува и във филма „Наистина любов“, който се появява през 2003 година. Редица изпълнители са правили кавър на песента. Сред тях са Ариана Гранде и Джъстин Бийбър.

Именно с Бийбър Марая Кери направи нова версия на „All I Want For Christmas is You“. Тя излиза през 2011 година и е част от албума на Джъстин „Under the Mistletoe“. Песента е една от най-гледаните в платформата YouTube като има близо 180 млн. показвания.

Марая свали 11 кг след операцията!

Все пак, колкото и кавъра да има, „All I Want For Christma is You“ си остава запазена марка на Марая Кери. В YouTube песента има 603 млн. гледания и е донесла на изпълнителката повече от 60 млн. долара. 

От 2014 година Кери организира концерт, който е в чест на песента. Платформата Amazon дори ще прави документален минифилм за „All I Want For Christma is You“, който ще се казва „Mariah Carey is Christmas“. 

И Марая Кери с обвинение в сексуален тормоз

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари