IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марая Кери: Време е за Коледа

3 ноември 2020 17 50

Очаква се тя да участва в специално предаване по Apple TV+

Снимка: БГНЕС

Официално е най-хубавото време от годината. Поне според Марая Кери. 

В неделя изпълнителката, която официално е провъзгласена за Кралица на Коледа, обяви, че е време да се приготвим за последния празник от тази година. Тя публикува видео в социалните мрежи, с което напомни на феновете си да започнат избирането на подаръци и да влязат в коледно настроение. 

В краткия клип се вижда как грозно създание, подходящо за Хелоуин, влиза в къщата на Кери и започва да я търси. При отварянето на една от вратите обаче страшният герой не успява да изплаши изпълнителката, а я намира в чудесно настроение, облечена в коледна пижама и застанала пред украсена елха. За фон звучи незабравимата коледна песничка “All I Want For Christmas Is You“, която сякаш се е превърнала в химн на празника. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

„Време е“, казва Кери на камерата, след като поглежда към часовника си. В края на клипчето се появява надпис „Време е (но нека да оцелеем след Деня на благодарността)“. Публикацията веднага привлече вниманието на феновете и част от тях заявиха, че вече се подготвят за Коледа и нямат търпение за празника. 

„Няма нужда да чакам, отпускам се! Коледната ми музика започва от днес!“, пише Дженифър Хъдсън в коментарите. Други почитатели обаче заявиха, че официалното отброяване на дните до Коледа започва именно след Деня на благодарността, който се чества в четвъртия четвъртък от ноември. 

Миналата година Кери направи подобно видео веднага след Хелоуин. Тогава тя заспива на 31 октомври в 23:59, но когато часовникът удари полунощ и датата вече е 1 ноември, веднага се пуска химнът на Коледа и изпълнителката получава съобщение от самия Дядо Коледа. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Това, което феновете най-много очакват в момента, е да научат върху какъв проект работи Кери. По-рано през годината тя сподели снимка в Instagram на три празни стола, които сякаш са поставени на снимачна площадка. Върху облегалките са изписани инициалите „MK“, „АГ“ и „ДЖХ“, които бяха свързани с Марая Кери, Ариана Гранде и Дженифър Хъдсън. Засега обаче не е ясно точно какво се готви. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Едно е ясно – Марая Кери ще участва в специално предаване на платформата Apple Tv+. През август тя обяви, че приключва снимките по проекта, който ще включва няколко изненадващи гости. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари