IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красота във Венеция: Кейт Хъдсън на червения килим

7 септември 2021 12 30

Актрисата смени няколко тоалета и не сбърка с нито един

Снимка: БГНЕС

Последните няколко визии на Кейт Хъдсън със сигурност ще привлекат вниманието на всеки един мъж.

Актрисата се появи на филмовия фестивал във Венеция, за да присъства на специалното събитие Women in Cinema. За гостуването си тя избра черна рокля, която не остави нищо на въображението и може да се каже, че е най-смелият моден избор на Хъдсън досега.

Кейт Хъдсън

Снимка: Getty Images

За специалния повод Кейт се появи в дизайн на Mônot, който включваше висока цепка и няколко изрязани области, които показваха стегнатата ѝ фигура. Тя комбинира тоалета с бижута от Crivelli и високи сандали. Стилистът, отговорен за всичко това, е Софи Лопес, която се е справила по блестящ начин със задачата си.

Малко след появата си на червения килим Хъдсън сподели и снимка в социалните мрежи, събирайки погледите на последователите си. „Преди да напуснеш къщата, погледни се в огледалото и свали нещо – Коко Шанел. Аз свалих материя...“, написа актрисата под публикацията. За да насочи вниманието на хората към роклята, Кейт избра да заложи на много малко грим и обикновена прическа.

Разбира се, за да бъде вечерта още по-добра, актрисата позира и с Деми Мур, която изглеждаше също толкова добре. Бившата съпруга на Брус Уилис облече бяла рокля на Mônot, която се отличаваше с пола и бюстие, свързани с едва забележими връзки. Тя сподели няколко снимки в Instagram, пишейки „Навън с момичетата на събитието Women in Film“. На един от кадрите актьорът Патрик Хилгарт и парфюмеристът Ерик Бутърбах шеговито целуват гърдите на Мур.

И докато Мур приключи участието си на филмовия фестивал още в събота, то Кейт Хъдсън продължи своя моден поход. В неделя тя се появи на червения килим за премиерата на новия си филм Mona Lisa And the Blood Moon. За събитието актрисата смени черната рокля с червена от Valentino, която се отличаваше с прозрачна дантела. Хъдсън реши да остави сутиена вкъщи, като две от лентите на роклята идеално покриваха гърдите ѝ. Тоалетът включваше макси пола, бухнали ръкави и висока яка. Диамантен пръстен и сребърни сандали завършиха визията.

Червеният маникюр на Кейт идеално пасваше с роклята и с килима във Венеция, а русата ѝ коса беше накъдрена и падаше свободно върху рамената ѝ. В допълнение с безупречната ѝ визия, Хъдсън доказа, че може да се забавлява дори и на официално събитие, завъртайки се на няколко пъти пред камерите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари