IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Във форма за лятото: Кейт Хъдсън показа как тренира

29 юни 2021 12 30

Наскоро актрисата заяви, че тялото й не реагира добре на упражненията след третото раждане

Снимка: Getty

Кейт Хъдсън работи усилено, за да влезе във форма!

42-годишната актриса показа на феновете си в социалните мрежи как се опитва да поддържа форма и да стегне тялото си. В събота тя сподели видео, в което се съдържа една от сесиите й с треньора Брайън Нгуен. "Започва да се събужда!", написа звездата, като отбеляза, че е трябвало сериозно да промени тренировките си след раждането на третото си дете.

"Износването на 3 деца наистина се отрази на рамената и бедрата! Дами! Ние носим красивите си деца ЦЯЛ ДЕН (буквално и преносно) и забравяме да балансираме нещата. Време е да балансираме всичко", допълни звездата. Във видеото тя започва сесията си с планк, като краката й не са на земята, а се във въжета. Постепенно Кейт вдига краката към гърдите си, а Нгуен я нахъсва и подкрепя през целия процес. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

През 2018 година Хъдсън посрещна третото си дете - Рани Роуз, което се присъединява към 17-годишният Райдър и 9-годишният Бингам. Наскоро актрисата говори откровено как тялото й вече не реагира по същия начин на упражненията, както го е правило преди третото раждане. "Тялото ми винаги се е връщало във форма след раждането. Храната е 80% от процеса, но наскоро разбрах, че тя не ме зарежда по начина, по който искам. Бях доста атлетична преди, но сега не съм в такава форма", написа звездата в социалните мрежи. 

Разкрива, че е започнала работа с Брайън Нгуен, който се е заел да събуди всеки един мускул и да го стегне. "Трудно е. Всекидневни усилия са. В момента съм в зоната и много ми харесва. Не знам защо съм чакала толкова дълго време, за да го направя. Нека да видим какво може тялото ми на 42 години!". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

През 2018 година Хъдсън заяви, че се наслаждава на физическите предизвикателства, които преминава по време на влизането във форма. "Харесва ми да съм дисциплинирана. Харесва ми да съм атлетична и да съм активна. Затова сега се забавлявам, когато предизвиквам тялото си по определени начини", споделя тя пред People. Допълва, че въпреки трудностите след бременност, се наслаждава на сесиите във фитнеса и няма да се откаже от тях. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари