IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фитнес вдъхновение: Кейт Хъдсън и стегнатото ѝ тяло

9 април 2021 08 30

По всичко личи, че актрисата е готова за лятото

Снимка: БГНЕС

Диети, тренировки и много вода. Това е формулата за перфектно тяло, към което всеки започва да се стреми щом лятото наближи. Много от нас започват стриктни хранителни режими и натоварващи упражнения, които обаче понякога може и да не дават резултат. Причината е, че тялото се стресира и започва да трупа всяка една храна в резерва си и по този начин се получава обратният ефект – вместо да отслабвате, вие пълнеете.

Ключът към стегната фигура е здравословно и балансирано хранене, комбинирано с точните тренировки за вас, изготвени от професионалист. Това е и режимът, който Кейт Хъдсън следва като резултатите са видими. 41-годишната актриса наскоро сподели снимки в Instagram, на които изглежда повече от готова за лятото и ни вдъхнови да започнем и нашия здравословен режим.

На кадрите Хъдсън е облечена в бански от две части, който е от колекцията на нейната приятелка Сара Фостър. Тя го е комбинирала с бяла пола и прическа на кок, оформяйки перфектна комбинация за плажа. „Обичам те“, написа Фостър, а треньорката на Кейт я поздрави за стегнатото тяло. Дизайнерката на актрисата също остави няколко емотиконки на пламък, с което чудесно описва това, което всички виждаме.

За да се сдобие с подобна фигура, Хъдсън прави три или четири различни тренировки всяка седмица. Тя обича да прави всичко – от виртуални сесии с треньорката си до тичане сред природата. Според нея, никой не трябва да пропуска физическата активност, защото тя е полезна не само за фигурата, но и за ума.

Освен това, Кейт редовно прави и пилатес, като получава ценни съвети от треньорката Никол Стюарт, с която работи повече от 20 години. „Познавам я откакто бях на 19 години“, казва актрисата пред Women's Health. Към пилатеса звездата добавя и персонални тренировки с Никол Уинхофър, след като ражда дъщеря си Рани през 2018 година.

„За сесиите си с Кейт се фокусирам върху коремната област, тъй като това е най-отпуснатото място след раждане. Най-важното нещо по време на тренировките беше да я науча да усеща тялото и мускулите си“, казва Уинхофър пред Parade.

Що се отнася до храненето, Хъдсън е огромен фен на фастинга. Въпреки че става доста рано, за да се погрижи за 3-годишната Рани и за натоварения си професионален график, актрисата закусва чак към 11:00-11:30 часа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари