IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разходки с мама, пилатес и медитация – Режимът на Кейт Хъдсън в пандемията

11 март 2021 14 30

Звездата застава пред списание Women's Health

Снимка: Getty

Пандемията промени плановете на всички, като ни постави в безпрецедентни ситуации, от които трябваше да намираме бърз изход. Освен че бяхме отдалечени от офисите си, останахме в капана на изолацията, която ни попречи да се виждаме с приятели и близки в продължение на няколко месеца.

Този застоял начин на живот се отрази най-негативно на хората, които са свикнали да са постоянно в движение и да скачат от среща в среща. Такъв човек е и Кейт Хъдсън, която застава на корицата на списание Women's Health. Пандемията променя драстично начина ѝ на живот, като обсъжданията на работните ѝ задължения се случват чрез платформата Zoom, като по същото време актрисата трябва да се грижи за трите си деца у дома и да ръководи продукцията на новото си телевизионно шоу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Този натоварен график обаче никак не пречи на Хъдсън, която казва, че не би издържала, ако трябваше да стои на едно място в продължение на месеци. „Когато нямах какво да правя, имах чувството, че ме чакат милиони незавършени задачи“, споделя тя пред Women's Health. Безпокойството около бизнеса и бъдещето на служителите ѝ са я измъчвали най-много по време на пандемията. Тя споделя, че просто е искала да направи всичко възможно, за да спаси компаниите си и хората в тях.

След като Кейт най-накрая успява да се приспособи към новото нормално в света, тя започва да чувства огромна доза спокойствие. И за пръв път от известно време идеята да седне и да се наслади на вечеря с децата си, без да се разсейва или да прави хиляди други неща, започва да се превръща в истински и редовен приоритет за нея. Въпреки че графикът ѝ продължава да се пълни, тя намира време за моменти на спокойствие, на които да се наслади.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

41-годишната звезда споделя пред списанието, че се чувства щастлива, защото вече има изградена програма – редовни тренировки и режим на хранене, който работи за нея. Това ѝ помага да се справи с предизвикателствата, които пандемията ни поднася. „Трябва да знаете какво ви кара да се чувствате добре. Става въпрос да правиш неща, които обичаш, да ядеш неща, които искаш и да тренираш, за да се чувстваш здрав“, казва Хъдсън пред Women's Health.

Вече доста веща в здравословния начин на живот, Кейт не е променила твърде много навиците си. Тя обаче се превръща в привърженик на периодичното гладуване, което е започнала не за отслабване, а за енергия. Според нея, този режим не е за всеки. Когато се събуди, актрисата изпива чаша сок от целина, след което избира между черно кафе или чай. Някъде след закуска и преди онлайн обучението на по-големите ѝ деца и дрямката на най-малката ѝ дъщеря, Хъдсън намира време за тренировка. За поддържане на психичното си здраве тя обича да смесва медитацията с физическите упражнения.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Макар Кейт да твърди, че не е луда по фитнеса, тя винаги поддържа активен начин на живот, независимо дали това означава каране на колело или разходка с майка ѝ Голди Хоун. Често тя избира пилатес или някой онлайн клас, който да я раздвижи. След раждането на трите си деца установява, че тренировките ѝ помагат на кожата да се прилепи обратно към мускулите.

Около 11:00 или 11:30 тя прекъсва гладуването си и хапва нещо. Основно в режима на Кейт е готвенето на възможно повече домашни ястия. Тя използва рецепти от колекцията си с готварски книги, но признава, че балансираното хранене може да бъде доста трудно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Въпреки натоварения ѝ график, Кейт признава, че не мисли да спира с многото задачи. Признава, че всичко това ѝ доставя удоволствие и я кара да се чувства жива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари