IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сутрешна йога – тайната на Кейт Хъдсън за стегнато тяло

5 август 2020 08 40

Актрисата тренира с дъщеря си

БГНЕС

Ако имате дете, сигурно знаете, че правейки кафето си сутрин, намирате време да го изпиете чак следобед. С толкова много домашни задължения, една жена е трудно да намери време за себе си, камо ли за спорт. Кейт Хъдсън обаче показва, че не е невъзможно да се тренира у дома, дори и с малчуган наоколо. 

„Сутрешна йога с моята маймунка“, написа актрисата в Instagram и сподели снимка от своите упражнения. 

Хъдсън е намерила начин хем да гледа детето си, хем да прави различни пози, с които да извае тялото. Помагайки ѝ, тя е спокойна, че малката Рани Роуз е добре. 

„Искаш ли да помогнеш на мама за следващата поза?“, пита Кейт, а момиченцето ѝ отговаря положително. 

Още докато бе бременна, звездата ходеше на пренатална йога. В няколко свои интервюта тя споделя, че дъщеря ѝ знае различни пози още преди да се роди. 

Говорейки за своята учителка, Кейт разказва пред списание People, че с йогата е била на истинско духовно пътешествие, което завършило с появата на бял свят на дъщеря ѝ.  

Тренирайки усилено, актрисата успя бързо да свали излишните килограми след раждането. Сега тя продължава с йогата, за да има по-стегнато и хубаво тяло. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари