IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Три поколения, една корица: Голди Хоун, Кейт Хъдсън и бебето Рани

22 април 2020 10 30

Актрисите говорят за неразрушимата семейна връзка

Снимка: БГНЕС

Кейт Хъдсън и Голди Хоун са едно от най-обичаните семейства в Холивуд. Двете актриси имат невероятна кариера зад гърба си и общо имат две награди „Златен глобус“ и една награда „Оскар“. Сега звездите застават на корицата на списание „People“, но с тях е и 18-месечното бебе Рани.

Фотосесията е направена през февруари, когато все още Америка не се бореше с коронавируса и нямаше наложени мерки за социална дистанция. Хъдсън споделя, че е получила имейл от „People“, в който я канят за корица на брой, озаглавен „Beautiful Issue“. Тогава тя се обажда на майка си, за да сподели, че в поканата пише и нейното име, а Голди признава, че в този момент е почувствала носталгия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Хоун неведнъж е заставала на първите страници на списанието, но този път всичко е различно. Сега, на едно място са събрани три поколения и носителката на „Оскар“ признава, че това е голяма работа. „Когато дъщерята има дъщеря, си е нещо голямо. Наистина“, казва тя пред списанието.

Сега, когато социалната дистанция вече е задължителна, двете актриси споделят пред „People“, че никога не са предполагали, че ще живеят в такова време. Все пак, те са благодарни за времето, което прекарват със семейството си и за създаването на една нерушима връзка. 

„Това ти дава възможност да разбереш какво наистина е важно в живота“, казва Кейт. 

В момента тя е в дома си в Лос Анджелис заедно с актьора Дани Фуджикава и синовете си Райдър и Бинг от предишни връзки. Голди Хоун пък е в изолация заедно с партньора си Кърт Ръсел, с когото са заедно вече 37 години. Актрисата признава, че се фокусира върху медитацията, любовта и грижата за другите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Кейт признава, че Голди е тази, която я е научила на увереността, че може да се справя с всичко и да вземе живота си в свой ръце. „Мама беше моят най-голям фен. Надявам се да бъда същия човек и за своята дъщеря“. Връзката между Хоун и Ръсел също е била вдъхновение за Хъдсън. 

„Самият факт, че са успели да се задържат заедно толкова дълго, въпреки всички сътресения, е наистина нещо впечатляващо за всички нас“. 

Хоун добавя, че най-важното в живота, е да намериш човек, който обича не само теб, но и децата ти. Тя често съветва дъщеря си и ѝ казва, че един мъж никога не трябва да засенчва жена си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари