IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Хъдсън и нейната мисия да бъде щастлива

23 ноември 2019 12 00

Актрисата разказва за своя режим пред Womenshealth

Instagram

Тя е майка на три деца и има успешна кариера в киното. 40-годишната Кейт Хъдсън успява да съвместява отглеждането на малчуганите с ангажиментите на снимачната площадка и своята тв компания. Движи и две модни линии. При това наскоро стартира нов бизнес, като създаде своя марка водка. Русокосата звезда разкри пред „Womenshealth“, че е амбициозна и вече иска да работи за себе си.

Актрисата ще се появи на корицата на изданието за месец декември. При това по късо спортно горнище и анцуг, като визията ѝ не е случайна. Тя има страхотно тяло благодарение на пилатеса и упражненията, които прави всеки ден.

„Ако работя от 9 до 17, свърша цялата си работа и изключа телефона си, мога да имам балансиран живот“, казва тя и посочва, че се старае да не пренася работата си в дома, където трябва да отдели време на децата и да ѝ остане малко й за нея.

Кейт Хъдсън разкрива, че успява да постигне баланса между работата и личния живот благодарение на спорта, който доста я е дисциплинирал. След като роди третото си дете – Рани Роуз, която вече е на 1 година, няколко седмици по-късно актрисата свали излишните килограми и се похвали със стегнат корем. За по-малко от два месеца тя се раздели с цели 25 килограма, като по думите ѝ, това се дължи на много високоинтензивни упражнения и здравословно хранене.

Въпреки отличния резултат, Кейт обяснява, че след появата на момиченцето ѝ е било доста по-трудно да се стегне, в сравнение с преди години, когато родила двете си момчета, които вече са на 15 и 8.

„Нужна беше дисциплина“, обяснява актрисата и е категорична, че с три деца е нямала достатъчно свободно време, което да отдели за спорт. Затова в началото наблегнала на по-строг режим, а сега вече води уелнес начин на живот. 

Точкова диета, по-сериозен контрол върху количеството храна, което изяжда на всяко хранене, избягването на захар и въглехидрати за сметка на протеини, са били нещата, с които Хъдсън започнала. 

„Чувствам се добре, енергична и силна. Отново съм себе си“, разказва тя. 

Кейт посочва, че яде до пет пъти на ден, но по малко, което е една от тайните ѝ да изглежда страхотно. Предимно прави по 3-4 тренировки на седмица, като редува любимия си пилатес с йога, пул денс (да, има пилон вкъщи) и други. 

„Винаги съм била радостна, но никога не се чувствах спокойна“, обяснява Кейт по повод своята работа, но не крие, че преди години, най-вече заради заетостта ѝ, винаги е била все едно „на педал“ и това я изтощавало адски много. Сега, когато вече не се снима толкова много в киното и развива собствения си бизнес, тя се радва на децата и съпруга ѝ, с които е истински щастлива. 

За мъжа до себе си, Кейт споделя, че двамата са като едно цяло. „Имам най-добрия мъж“, казва тя и изтъква, че Дани я подкрепя във всяко нейно начинание. 

„Неговият приоритет номер едно е семейството. И когато имаме спорове, усещам, че онова, което ни позволява да ги преодолеем, е че имаме една и съща крайна цел – да бъдем в живота на другия“, коментира още звездата. 

Фотосесията на Кейт Хъдсън може да видите в нашата галерия:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари