IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според Кейт Хъдсън: Какви фитнес аксесоари ви трябват за тренировки у дома?

16 февруари 2021 10 50

Актрисата спортува активно в свободното време

БГНЕС

Кейт Хъдсън е от актрисите, които покрай ангажиментите на снимачната площадка и грижите за семейството, не може да отиде на фитнес. Но това не ѝ пречи да тренира и поддържа формата си вкъщи – със специално оборудвано помещение.

След като роди третото си дете през 2018 г. – малката Рани Роуз, звездата се зае с това да се отърве от излишните килограми, като ползваше услугите на специалист. Днес тя продължава упражненията сама, като покрай увлечението ѝ стана съосновател на известна марка спортно облекло. Показвайки някои тънкости в социалните мрежи, Хъдсън е истинско вдъхновение за своите последователи.

Пилатес, йога, колоездене, танци, ходене пеша. Това са любимите ѝ активности.

На какви фитнес аксесоари разчита Кейт Хъдсън, докато тренира у дома?

Тежести за крака и ръце

Нито едно домашно пространство за тренировки не може да мине без тези аксесоари. Освен гиричките от по 1 кг или повече, всички ние трябва да имаме тежести за крака и ръце.

По-новите модели тежести не се залепват или прикрепват с помощта на колан, а приличат на по-обемни гривни, които може да носите навсякъде.

тежести, гирички,

Постелка за йога

Независимо дали правите йога всеки ден или някакви упражнения, хубаво е да разполагате с постелка. На нея освен различни пози и дихателни техники, може да правите други тренировки.

Кейт Хъдсън има специални постелки за йога и пилатес, както и допълнителни „възглавнички“ за изпълнение на упражнения за колене, гръб и други.

йога, постелка,

Ластици

Тренирала при инструктор, актрисата е свикнала да прави упражнения за бедра, включващи стегнати ластици. Те са силови и могат да причинят мускулна треска, но и спомагат за извайването на мускулите в тази част на тялото.

Актрисата препоръчва да разгледате различните видове ластици и според натоварването, на което сте свикнали, да си купите един чифт. Ако спортувате активно, може да купите и повече, като ги сменяте в зависимост от това какво имате да правите за деня.

тренировъчни ластици,

Голяма топка за упражнения

Някои хора използват от сините тренировъчни топки, за да стоят на тях от време на време в офиса и така да раздвижват схванатия си гръб. Е, ако се чудите за какво са, то задължително трябва да разполагате с една.

тренировъчна топка,

Снимки: IStock

В интернет има много клипове с въпросните топки, които да разгледате. Те ще ви вдъхновят за нови упражнения, които могат да бъдат част от режима ви за деня.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари