IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите, които отслабнаха по време на изолацията

8 февруари 2021 12 30

Те се фокусираха върху здравето и тялото си

Снимка: БГНЕС

Изолацията вече продължава почти година и спокойно можем да кажем, че ни писна. Работата от вкъщи вече не е толкова приятна, а ресторантите и баровете ни липсват все повече и повече. Пандемията сериозно обърка плановете ни, като ни отдели от приятелите и колегите, провали ваканциите и пътуванията. На фона на тези негативни аспекти, изолацията успя да ни помогне само в една област – отслабването.

Въпреки че фитнесите и залите за тренировка отвориха съвсем наскоро, много от нас започнаха да тренират у дома. Благодарение на различни фитнес приложения и клипове в интернет, успяхме да поддържаме форма и да се движим през последните 12 месеца. Фокусирайки се върху здравето и фигурата си, ние намерихме занимание, което да ни отвлече вниманието от случващото се по света.

Освен че намирахме тренировки онлайн, ние черпехме и вдъхновение от известните личности. Те решиха, че 2020 година ще е времето на промяната, „годината на здравето“ и моментът, в който ще покажат на какво са способни. Разбира се, голяма част от тях разполагат с домашни фитнеси, но това не ни спря да се учим от техните упражнения и да ги повтаряме.

Ето кои звезди постигнаха невероятни резултати по време на изолацията

Тифани Хадиш

Актрисата започна да сваля килограми, след като се запознава с приятеля си Комън миналата пролет. „В момента се чувствам доста по-уверена в себе си“, казва тя пред списание People. Хадиш е преминала на диета с високо съдържание на зеленчуци, като в същото време се е подложила на тежки тренировки. Благодарение на това, тя е успяла да свали 18 килограма.

Звездата тренира всеки ден, като упражненията ѝ продължават от 15 минути до 2 часа. Звездата признава, че желанието ѝ за по-здравословен и по-активен начин на живот е било вдъхновено от лекоатлетката Флорънс Грифит-Джойнър, която все още държи световния рекорд за най-бързата жена на всички времена.

Ребъл Уилсън

През януари актрисата обяви 2020 година за своята „година на здравето“ и премина на строга диета, допълнена от постоянни упражнения. Признава, че преди режима е поглъщала по 3000 калории на ден, които са идвали основно от въглехидрати. През ноември Уилсън постигна целта си, отслабвайки със 75 килограма.

Първите 30 килограма Ребъл успява да свали много бързо, като всичко се е дължало на правилното хранене и едно определено упражнение. В своя Instagram тя сподели, че е имала възможността да разчита на лични треньори и диетолози, но тренировките са нещо, което всеки може да си позволи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

„Най-вече ходех. Безплатно е. Всеки може да си го позволи. Освен това е безопасно“, казва звездата. Според нея, това е най-добрият начин да ускорите метаболизма си и да изгорите мазнините. Диетата ѝ пък не позволява да се приемат повече от 1500 калории на ден.

Аиша Къри

Авторката на готварски книги и съпруга на баскетболиста Стивън Къри, отслабна с 15 килограма за миналата година. Освен това, тя добави няколко здравословни промени към начина си на живот. Аиша е започнала да спазва режим, след като ражда третото си дете и е решила да се фокусира върху себе си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ayesha Curry (@ayeshacurry)

Сега вечерните ѝ ястия се състоят само от протеин и зеленчуци. „Обичаме брюкселско зеле, аспержи и броколи“, казва Къри. Тя добавя, че обича да ги пече на висока температура, за да им придаде приятен загар.

Освен стриктната диета, Аиша често кара колело със семейството си и присъства на онлайн тренировки, които се състоят от кардио и вдигане на тежести. Хубавото е, че сериите ѝ не изискват допълнително оборудване и всеки може да ги прави у дома.

Кели Озбърн

Миналия август актрисата разкри, че е отслабнала с 38 килограма, благодарение на операция. Тя обаче добави, че това не е пътят към по-добра фигура, защото нищо няма да бъде постигнато без правилно хранене и упражнения. Озбърн е била една година на терапия, за да се подготви за операцията. „Трябваше да оправя ума си, преди да оправя тялото си“, казва тя.

Сиара

Само шест месеца, след като роди втория си син Уин, Сиара разкри, че отново влиза във форма. Тя се довери на известно приложение за отслабване, с което е започнала тренировки и върви по пътя към здравословен живот. През януари изпълнителката показа резултатите от режима си, като заяви, че се чувства прекрасно на прага на 2021 година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Звездата разкри, че е свалила 12 килограма само за няколко месеца, а всичко е било много забавно и лесно. Най-доброто за Сиара е, че може да тренира у дома, като по време на почивките се грижи за бебето и по-големия си син.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари