IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода: Звездни съвети за перфектния тоалет

4 октомври 2021 12 30

Габриел Юниън, Дженифър Лопес, Хейли Бийбър и още дами споделят своите предпочитания

Снимка: iStock

Независимо на колко години сме, есента е сезонът, който винаги ни изненадва. Един ден сме облечени с къса рокля и сандали, а на другия прогнозата за времето ни информира, че температурите са паднали до 18 градуса. Това ни кара да се замислим дали не е време да променим гардероба си и да оставим роклите, полите и късите панталони за другата година.

Това неочаквано бързо и изненадващо понижение на температурите създава една модна дилема, която трябва да разрешаваме всеки ден. Понякога е доста трудно да усетим нрава на есента и да познаем точно какво време ще ни предложи. Сутрин може да е студено, а следобед да бъде с летни градуси. Затова е добре да знаем какво да оставим в гардероба си и какво да приберем за следващите месеци.

На помощ идват известните личности, които винаги трябва да бъдат в крак с модата и да са безупречни на червения килим. През последните няколко месеца светските събития се редяха едно след друго, което позволи на журналисти да зададат най-важните въпроси на имена като Дженифър Лопес, Хейли Бийбър, Габриел Юниън и много други. Едно от питанията беше свързано с описване на перфектния есенен тоалет, а отговорите ни помагат за вдъхновение за следващото ни излизане.

Бийни Фелдщайн

Бийни Фелдщайн

Снимка: БГНЕС

„Трябва да имаш цветно палто, което ще внесе малко радост в тоалета“, казва Фелдщайн пред InStyle. Тя допълва, че в гардероба си крие едно страхотно розово палто, което обича да носи с дънки и ботуши. Допълва го с любимата си чанта и е готова за среща.

Габриел Юниън

Габриел Юниън

Снимка: БГНЕС

След като Габриел Юниън пусна своя модна марка, сме сигурни, че много добре знае как да се облече за есента. Пред InStyle тя споделя, че задължителното ѝ облекло за следващите месеци е всичко плетено. „Кремовият пуловер без ръкави е идеалният преходен избор и може да се облича както над риза, така и самостоятелно. Обичам да го нося с права пола, когато трябва да излизам навън, или пък с плетени панталони, когато съм у дома“.

Дженифър Лопес

Дженифър Лопес

Снимка: БГНЕС

Що се отнася до есенния тоалет, Лопес смята, че обувките правят най-голяма разлика. Затова тя пусна на пазара своя колекция, в която е включила както високи ботуши, така и спортни маратонки. Изпълнителката призна, че освен на красивите обувки, е голям фен и на преходните палта. „Имам няколко опции, като класическия тренч или нещо цветно, което да впечатли околните“, казва Лопес.

Мадисън Бейли

Мадисън Бейли

Снимка: Getty Images

Младата актриса споделя, че есенните ѝ тоалети по-скоро са съставени от летни дрехи и палта. „Просто обличам къс потник и слагам кожено яке. Обичам ботушите – високи, ниски, боти. Тоалетът ми се състои от ботуши, дънки, къса блуза и леко яке“, разкрива Бейли.

Хейли Бийбър

Хейли Бийбър

Снимка: Getty Images

Докато говори относно новата си кампания с обувките Superga, Бийбър обясни, че освен хубави маратонки, една жена трябва да има и масивно палто за есента. Според нея, големината на якето зависи изцяло от вашата фигура и височина. „Ако нещо е твърде дълго за мен, винаги се чудя дали не изглеждам ниска“, казва моделката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари