IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр за дълги нокти - Лизо с камъчета в „Rumors“

21 август 2021 10 30

Певицата влиза в образа на гръцка богиня

БГНЕС

Лизо прилича на истинска гръцка богиня в новото си видео. Звездата си партнира с Карди Би, създавайки парчето „Rumors“, чийто клип бе официално представен само преди броени дни. Носеща безброй златни накити и лавров венец на главата си, изпълнителката се отличава и с доста дълъг и заострен маникюр, който е един от акцентите във визията й. 

Още преди проектът да бъде показан пред публика, Лизо загатна, че ще бъде впечатляващ, показвайки част от сценичното си облекло. На снимките, споделени в Instgaram, тя прави знак с пръст, сякаш иска да ни накара да запазим тишина. И така демонстрира нестнадартния си маникюр с камъчета. 

Маникюрът на певицата - само за специален повод 

Оказва се че зад прекалено дългите нокти на Лизо стои маникюристът от Ню Йорк Ири Ишизу, която псоочва, че направата им е била същинско предизвикателство. 
 
„Това беше първия ни път, в който правихме наистина дълги нокти, така че тя беше много, много развълнувана“, коментира пред Page Six маникюристът, говорейки за дългогодишната си работа с изпълнителката.

За да отбележи първия си сингъл от 2019 г. насам, Лизо избира по-различна идея за маникюр. Всеки нокът е с дължина почти колкото един пръст, лакиран в златист камък, декориран с няколко реда кристали и миниатюрни верижки между тях. 

„Покриването на ноктите отне много време... Мисля, че около два часа и половина, защото трябваше да поставя всички камъни поотделно“, обяснява Ишизу.

Разбира се, маникюрът, който прилича на масивно бижу, се комбинира с различни пръстени - за клипа и обложката, подбрани от стилиста на звездата Брет Нелсън. 

Сменяща роклята на гръцка богиня с прозрачен гащеризон, прилепващ плътно по тялото, отличаващ се с нестандартни украси по себе си, Лизо си прави и втори маникюр. Той също е дълъг, но този път в бяло, като само острите му върхове са златно

„Той наистина съвпада с нейния тоалет“, казва още Ишизу.

Освен Лизо, Карди Би също привлича вниманието със свръхдълги нокти, които обожава, както и своя корем, тъй като е в напреднала бременност, която не крие в клипа. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари